Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev til lager / Salg

Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager

 

Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team.

Arbejdet består  i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg/vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen.

Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen.

Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m.

Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt.

Ansøgningen afleveres personligt.

Tiltrædelse : Efter aftale

Frederikshavn Auto A/S

Barfredsvej 7-11

9900 Frederikshavn

Att: Joan Kristensen

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051196Phoenix-43f0b07a12019-07-01T00:00:00Elev til lager / Salg

Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager

 

Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team.

Arbejdet består  i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg/vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen.

Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen.

Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m.

Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt.

Ansøgningen afleveres personligt.

Tiltrædelse : Efter aftale

Frederikshavn Auto A/S

Barfredsvej 7-11

9900 Frederikshavn

Att: Joan Kristensen

 

 

2019-07-17T16:51:24.950 Vi søger en elev til vores IT-styrede reservedelslager Vi kan tilbyde en spændende hverdag med afvekslende opgaver i et ungt team. Arbejdet består i ordreekspedition, varemodtagelse, påpladssætning af modtagne varer samt salg vejledning af reservedele til vores mekanikere, kunder ved disken og i telefonen. Vores forventninger til dig som elev, er at du har taget HG-eksamen, har rigtig god ordenssans og et godt humør, så vores kunder får en god oplevelse og et smil med på vejen. Det er nødvendigt at du har kørekort, da der også vil være vareture m.m. Er der yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 30214186 til Joan Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Ansøgningen afleveres personligt. Tiltrædelse : Efter aftale Frederikshavn Auto A S Barfredsvej 7-11 9900 Frederikshavn Att: Joan Kristensen11jobnet43f0b07a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-05T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørringEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3554542FREDERIKSHAVN AUTO A/S11Barfredsvej 99900FrederikshavnDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent785005JobNet5011020501102010027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43f0b07a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgMed et job indenfor Industri får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri362154406noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330072436MekanikerRobot Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt. Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen. Kørekort til personbil en betingelse. Kontakt Steffen Johansen på 41681863.

Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt.

Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen.

Kørekort til personbil en betingelse.

Kontakt Steffen Johansen på 41681863.

Johansens autoserviceFrederikshavn2019-08-14T00:00:002019-10-07T00:00:00
330075492Asaa Auto og Karosseriværksted søger dygtig mekanikerRobot På Asaa Auto og Karosseriværksted har vi travlt i øjeblikket, og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker til snarlig tiltrædelse. Vi er et lokalt værksted, hvor ancienniteten blandt de ansatte er høj. Vi er kendt for at yde en god service til vore kunder, og har en god og humørfyldt omgangstone på værkstedet, hvor vi servicerer de fleste bilmærker. Du skal indgå i vores team af erfarne og dygtige mekanikere. Opgaver i jobbet: Mekanisk og elektrisk service og reparationer på forskellige bilmærker Opgørelse af skader Klargøring til syn Registreringer og dokumentation Kundekontakt må forventes Vi forventer, at du: Har en automekaniker uddannelse Du er mødestabil og en fagligt dygtig kollega Gerne har erfaring med forskellige bilmærker Har kørekort til personbil (B) Gerne løser både store og små opgaver Er engageret og kvalitetsbevidst i dit arbejde Kan arbejde selvstændigt Er fleksibel og effektiv og har en høj arbejdsmoral. Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima i en travl og spændende hverdag og vekslende arbejdsopgaver En god arbejdsplads blandt dygtige og engagerende kollegaer, med en stærk teamånd og humoristisk sans Personlig udvikling og efteruddannelse Overenskomstmæssige ansættelsesforhold og løn efter kvalifikationer Send ansøgning, mrk. Mekaniker pr. mail til: automester@asaa-auto.dk Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte John Rasmussen på telefon 40811940. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Du kan læse mere om virksomheden på vores hjemmeside www.asaa-auto.dk

På Asaa Auto og Karosseriværksted har vi travlt i øjeblikket, og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker til snarlig tiltrædelse.

Vi er et lokalt værksted, hvor ancienniteten blandt de ansatte er høj.

Vi er kendt for at yde en god service til vore kunder, og har en god og humørfyldt omgangstone på værkstedet, hvor vi servicerer de fleste bilmærker.

Du skal indgå i vores team af erfarne og dygtige mekanikere.

Opgaver i jobbet:

 • Mekanisk og elektrisk service og reparationer på forskellige bilmærker
 • Opgørelse af skader
 • Klargøring til syn
 • Registreringer og dokumentation
 • Kundekontakt må forventes

Vi forventer, at du:

 • Har en automekaniker uddannelse
 • Du er mødestabil og en fagligt dygtig kollega
 • Gerne har erfaring med forskellige bilmærker
 • Har kørekort til personbil (B)
 • Gerne løser både store og små opgaver
 • Er engageret og kvalitetsbevidst i dit arbejde
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er fleksibel og effektiv og har en høj arbejdsmoral.

Vi tilbyder:

 • Et godt arbejdsklima i en travl og spændende hverdag og vekslende arbejdsopgaver
 • En god arbejdsplads blandt dygtige og engagerende kollegaer, med en stærk teamånd og humoristisk sans
 • Personlig udvikling og efteruddannelse
 • Overenskomstmæssige ansættelsesforhold og løn efter kvalifikationer

Send ansøgning, mrk. ”Mekaniker” pr. mail til: automester@asaa-auto.dk

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte John Rasmussen på telefon 40811940.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Du kan læse mere om virksomheden på vores hjemmeside www.asaa-auto.dk

ASAA AUTO- OG KAROSSERIVÆRKSTED ApSAsaa2019-08-20T00:00:002019-10-11T00:00:00
330060394QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværkstedRobot Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsopgaver: Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder) Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder Faglige kvalifikationer: Faglært elektromekaniker og eller mekaniker Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus Kendskab til IT og mail-systemer Personlige kvalifikationerSom person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: Uadvendt og kundeorienteret Mødestabil God til at samarbejde - en udpræget teamplayer Positivt indstillet Serviceminded Ansvarstagende Kvalitetsbevidst Struktureret Vi tilbyder dig: Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Et job i en spændende og solid virksomhed Løn efter kvalifikationer Ansøgningsproces: Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. 

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder)
 • Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner   
 • Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder

Faglige kvalifikationer:

 • Faglært elektromekaniker og/eller mekaniker
 • Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus
 • Kendskab til IT og mail-systemer

Personlige kvalifikationer
Som person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: 

 • Uadvendt og kundeorienteret
 • Mødestabil
 • God til at samarbejde - en udpræget teamplayer
 • Positivt indstillet
 • Serviceminded  
 • Ansvarstagende 
 • Kvalitetsbevidst  
 • Struktureret

Vi tilbyder dig:

 • Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø  
 • Et job i en spændende og solid virksomhed  
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsproces:

Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

QuineQuintax ApSAalborg Øst2019-07-16T00:00:002019-09-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker

Johansens autoservice

Frederikshavn
Mekaniker, smed eller anden med kendskab til reparation af personbiler søges hurtigst muligt. Uddannelse ikke en betingelse, bare hænderne er skruet rigtigt sammen. Kørekort til personbil en betingelse. Kontakt Steffen Johansen på 41681863.
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:7. oktober 2019

Asaa Auto og Karosseriværksted søger dygtig mekaniker

ASAA AUTO- OG KAROSSERIVÆRKSTED ApS

Asaa
På Asaa Auto og Karosseriværksted har vi travlt i øjeblikket, og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker til snarlig tiltrædelse. Vi er et lokalt værksted, hvor ancienniteten blandt de ansatte er høj. Vi er kendt for at yde en god servi...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:11. oktober 2019

QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværksted

QuineQuintax ApS

Aalborg Øst
Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsop...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:5. september 2019