Elever med speciale i økonomi eller offentlig administration

Har du lyst til at udvikle dine faglige kompetencer, og vil du gerne have en bred uddannelse inden for økonomi eller offentlig administration, så har vi elevpladsen til dig.

Bygningsstyrelsen søger én kontorelev med speciale i offentlig administration og én kontorelev med speciale i økonomi til den to-årige kontoruddannelse med start den 1. september 2018.

Som elev i Bygningsstyrelsen får du et godt indblik i den finansielle og administrative del af Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed. Vi tilbyder dig ansvar i hverdagen med mange forskellige og spændende arbejdsopgaver. Når du starter vil der stå en elevoplæringsansvarlig klar til at sikre, at du får den rette oplæring, inden du sidder selvstændigt med opgaverne. Du vil desuden møde kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde, som hver især kan bidrage til din udvikling.

I Bygningsstyrelsen har vi syv elever, der ligesom dig ønsker at udvikle deres faglige kompetencer. Eleverne bruger hinanden til at snakke om hverdagens arbejdsopgaver, men de har også skabt et socialt fællesskab, hvor de blandt andet arrangerer fælles elevfrokost.

Om os
Bygningsstyrelsen har ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til vores kunder. Vi løser opgaver inden for køb, salg, byggeri, renovering og vedligehold. Bygningsstyrelsen indgår desuden aftaler om lokaler hos private udlejere og videreformidler dem til statens institutioner.

Elev inden for Offentlig administration
Som elev inden for offentlig administration får du mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige arbejdsopgaver, da elevforløbet er opbygget på tværs af enhederne Ejendomsadministration, HR og Center for bygninger og byggeri (CBB).

Gennem elevforløbet kommer du blandt andet til at arbejde med administration af databaser, fakturabehandling, lejeopkrævning, driftsregnskaber indbetalinger mm.
Derudover vil du komme til at arbejde med personaleadministration herunder løn, ansættelsesproces, ferieforhold, arbejdstid og fratrædelser samt forskellige sekretæropgaver såsom at koordinere materiale til mødeforberedelse, mødebooking og dokumenthåndtering.

Elev inden for Økonomi
Som elev inden for økonomi får du mulighed for at specialisere dig inden for det finansielle område.
Gennem elevforløbet kommer du blandt andet til at arbejde med bankafstemning og rykkerprocedurer, momsregnskab, fakturafordeling og administration, afstemning af byggesagsregnskab samt kontrol af rejseafregninger. Derudover vil du få en generel viden om Finansloven og styrelsens vision.

Få mere information om elevforløbet i vores video, hvor to af vores nuværende elever fortæller om, hvordan det er at være elev i Bygningsstyrelsen.

Vores forventninger
Du har bestået HG2/HGS, HGV - HTX, STX eller HF suppleret med et 10 ugers grundforløb, HHX suppleret med et 5 ugers grundforløb – EUX, alle rettet mod speciale i offentlig administration. Du har bestået dine eksamener med tilfredsstillende resultat, har flair og interesse for tal og it, og er fortrolig med Excel.
Du er i stand til at kombinere teori med praktik, og du tager ansvar for egne opgaver og læring.

Som person er du opsøgende, målrettet og åben overfor nye udfordringer. Du evner at arbejde såvel selvstændigt som i teams.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte elevoplæringsansvarlig Per Hartmann Frandsen på tlf. 41 70 11 50 for nærmere information om elevpladsen inden for offentlig administration, og elevoplæringsansvarlig Sören Mason på tlf. 41 70 10 31 for nærmere information om elevpladsen inden for økonomi.

For mere generel information om elevforløbet i Bygningsstyrelsen er du ligeledes velkommen til at kontakte vores elevadministrator Susanne Ernstsen på tlf. 41701290.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 6. maj 2018. Du søger stillingen ved at gå ind på https://www.bygst.dk/job/. Her skal du også angive om du søger til Offentlig administration eller Økonomi. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering om, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Løn og ansættelse
Ansættelsesområdet er Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby, og ansættelsen sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Staten og HK.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Omada SAP Operation Trainee Program

OMADA A/S

København
Read for a challenge? Join our SAP Trainee Program and learn how to solve business related issues with SAP. Our trainee program is a mixture of in-depth training and responsibily and influence from day one, allowing you to use your degree to kick-st...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Finansministeriets koncern søger elev med speciale i økonomi til Koncern Økonomi.

Moderniseringsstyrelsen

København
Kan du lide udfordringer, og er du klar til at yde en indsats? Ønsker du ansvar i hverdagen - og er du selvstændig, ansvarsfuld og klar på en elevuddannelse, der åbner mange døre til arbejdslivet, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig. Vi ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Finansministeriets Koncern søger kontorelever med speciale i offentlig administration.

Moderniseringsstyrelsen

København
Ønsker du ansvar i hverdagen - og er du moden, selvstændig, ansvarsfuld og klar på en elevuddannelse, der åbner mange døre til arbejdslivet, kan du være en af vores nye elever. Vi forventer at du: Har bestået eller forventer at bestå en EUX EUX for ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Administrativ medarbejder til Guldberg Skole

Guldberg Skole

På Guldberg Skole lægger vi vægt på at være et stærkt, sundt og åbent fællesskab. Karakteriseret ved interesse og omsorg for hinanden samt en professionel tilgang til opgaven i en god stemning. Vi er fokuseret på opgaven, men vægter samtidig den soc...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

SCIENCE Uddannelse søger 2 studerende

SCIENCE Fakultetssekretariat

Frederiksberg
Studie- og karrierevejledningen på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) søger to studerende en pr. 1. juni 2018 og en pr 1. august 2018. Studie- og karrierevejledningen er en af fire sektioner i SCIENCE Uddannelse. Vi består af et team...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018