Gem job

Elever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Du bliver en del af en stærk organisation

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 124 af slagsen i Danmark, 5 butikker i Norge og 52 i Sverige. Vores organisation er uformel og flad med kort vej fra beslutning til handling, og vi søger nu de elever der være med til at forme fremtiden sammen med vores øvrige 1800 engagerede medarbejdere.

Jobbeskrivelse
Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Hos jem & fix vægter vi din uddannelse og dit samspil med dine kollegaer højt – derfor er det påkrævet overnatning i Kolding i forbindelse med skoleopholdene – jem & fix betaler naturligvis for dette.

 Din baggrund

 • HHX, EUX (detail, handel, kontor)
 • HG (detail med specialer)
 • EUD/GF2/EUS (detail - eller handel med grundforløb efter 1. august 2019)
 • HF, STX, HTX, GF2/EUD (detailhandel påbegyndt før 1. august 2019),

Vi forventer at du

 • Brænder for salg og trives i et tempofyldt miljø.
 • Er klar på 2 års uddannelse fyldt med nye indtryk og masser af læring.
 • Kan yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet.
 • Arbejder selvstændigt og hurtigt med et smil og gåpåmod.
 • Bidrager til den positive stemning i butikken.

Du får

 • En vinderkultur i et stærkt koncept.
 • Hurtigt ansvar for egne produktområder.
 • En personlig vejleder, der hjælper og støtter dig gennem din uddannelse.
 • Mulighed for personlig udvikling der giver muligheder efter endt læretid.
 • Deltagelse i den årlige jem & fix personalefest.
 • Personalerabat hos jem & fix, Harald Nyborg og Daells Bolighus.

 

Lyder det interessant?

Har du en stærk passion for salg og kundeservice? Stortrives du i et miljø med højt tempo, er åben og ærlig, elsker detailbranchen og har drive til at udvikle dig selv og din karriere sammen med jem & fix - så send os straks din ansøgning.

Stillingerne ønskes besat 1. september 2021, så send os din ansøgning snarest muligt
Kandidatfeltet vurderes og indkaldes løbende til samtale

Din geografi
jem & fix har 124 butikker fordelt over hele Danmark, så vi finder helt sikkert også den rette til at skabe rammerne om din uddannelse. Vi kalder til samtale efter din bopælsadresse, men har du specielle ønsker til geografien bedes du anføre dette specifikt i din ansøgning.

Vil du vide mere om jem & fix, uddannelsen kan du klikke dig ind www.jemogfix.dk/elev og se film, læse mere om vores elevers hverdag eller chatte med os.

Har du derudover spørgsmål til uddannelsen er de velkommen til at sende os en mail på: elevplads@jemfix.com

Vi glæder os til at høre fra dig


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

SALGSELEV - BOLIG

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

København V
Bahne i Shoppen, Aalborg søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2021. Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er ...
Indrykket:20. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

SALGSELEV - BOLIG

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

København V
Bahne i Shoppen, Aalborg søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2021. Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er ...
Indrykket:20. april 2021