Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elever til Københavns Byret

Bliv elev i Københavns ByretKøbenhavns Byret søger 4 kontorelever indenfor offentlig administration, der har lyst til at arbejde for ret og retfærdighed.

Vi søger dygtige elever, der er parat til at tage ansvar for egen læring og viser gå-på-mod. Elever, som kan arbejde selvstændigt og sammen med andre, når vores mange spændende og samfundsrelevante opgaver skal løses.

Vi regner med, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX.

En spændende og afvekslende hverdag i landets største byret

Københavns Byret er landets største byret og ligger i hjertet af København. Vi er 240 ansatte som danner rammerne for god trivsel og et godt fagligt miljø.

Som elev i Københavns Byret kommer du til at arbejde med civile- og strafferetssager, fogedsager, skiftesager, sagsbehandling og administration.

Du får en omfattende oplæring og ansvar for dine egne selvstændige arbejdsopgaver. Du får samtidig kontakt til rettens brugere og indblik i den juridiske verden.

Karrieremuligheder

Når din uddannelse hos os er færdig, vil du have fået en bred forståelse for arbejdet i en offentlig myndighed, og du vil selvstændigt kunne varetage mange administrative opgaver. Din uddannelse åbner blandt andet mulighed for, at du kan gøre karriere ved domstolene eller en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.

Skoleforløb og elevseminarer med andre elever

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Information herom kan du få hos handelsskolens studievejledere.

Hvor skal du sende din ansøgning hen?

Kunne du tænke dig at søge en spændende elevplads i Københavns Byret, skal du sende din ansøgning elektronisk. Det sker via vores rekrutteringssystem på http://www.københavnsbyret.dk under punktet ”Job i Københavns Byret”.

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden.

Udover din ansøgning skal du vedlægge cv, relevante eksamenspapirer og eventuelle udtalelser m.v.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest fredag den 21. februar 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og uge 9.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte elevuddannelsesansvarlig Elisabeth Stabell på tlf.nr. 99 68 70 19 eller på mailadressen elst@domstol.dk.

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?

Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2020.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Lønnen for elever over 18 år udgør for tiden 14.040,92 kr. om måneden.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Hvor finder du flere oplysninger om Københavns Byret?

Se www.domstol.dk/KobenhavnsByret. Her kan du også tilmelde dig vores JobAgent og derved modtage en e-mail, når vi opslår en ny stilling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.