Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elever til Pædagogisk Assistentuddannelse (PAU)

Furesø Kommune søger pædagogiske assistentelever med optagelse på hovedforløbet på den pædagogiske assistentuddannelse, med start august 2018.

Om uddannelsen
Uddannelsen til Pædagogisk Assistent er en erhvervsuddannelse, som varer 2 år og 1½ måned. Uddannelsen indeholder både skole- og praktikperioder og er bl.a. adgangsgivende til pædagoguddannelsen.

Du får en uddannelseskontrakt med Furesø Kommune og dine praktikperioder forløber i daginstitutioner i Furesø Kommune. Skoleperioderne forløber på SOSUC, Brøndby.
 
Om dig
Du er i gang med eller har bestået Grundforløb 2 på en erhvervsskole. Du har minimum karakteren 2 i dansk og matematik fra de afsluttende prøver i 9. eller 10. klasse.

Du har interesse i at arbejde med mennesker. Du er motiveret, engageret og har lyst til og mod på at uddanne dig. Du er god til både at arbejde i grupper og selvstændigt.
 
Løn og ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst med FOA for elever. Ansættelsen er tidsbegrænset, det betyder at du er ansat så længe uddannelsen varer.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 14. maj 2018. Send en motiveret ansøgning via Emply.
 
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Stina Hendrup, sthe@furesoe.dk eller 72 16 44 16.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her