Elever til Tinglysningsretten 2018


Er du klar til at tinglyse? 
 
2 stillinger som elev ved Tinglysningsretten i Hobro er ledige til besættelse den 1. september 2018 eller snarest derefter. 
 
Hvem er vi? 
Tinglysningsretten er en landsdækkende domstol, der ved hjælp af et avanceret it-system, fra september 2009, har taget sig af al tinglysning i Danmark. Tinglysningsretten beskæftiger op mod 120 personer, bor i nybyggede lokaler med gode parkeringsforhold og tæt ved offentlig befordring.  
 
Tinglysningsrettens kerneopgave er tinglysning af digitale dokumenter vedrørende fast ejendom, biler, andelsboliger og ægtepagter mv. Arbejdet består i at undersøge, om betingelserne for tinglysning er opfyldt og i at tinglyse de dokumenter, der ikke kan tinglyses automatisk. Herudover servicerer vi eksterne brugere med support og vejledning. 
 
Tinglysningsretten kan som elevplads tilbyde…

  • oplæring i tinglysning af digitale dokumenter som fx skøder, pantebreve, servitutter mv.
  • opgaver med personaleadministration, løn og kasse.
  • opnå kendskab til vores hotline- og chatfunktion.
  • et godt arbejdsklima blandt kollegaer.
  • flekstidsordning.
  • personaleforening med flere sociale arrangementer.
  • godt netværk med øvrige elever i huset og fra andre retter. 
 
Du er måske vores næste elev, hvis du…
  • er engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og udadvendt – og du har ordenssans og er god til dansk retskrivning. 
  • har bestået/består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag.
Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C. 

Uddannelsen kvalificerer dig… 
Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for at gøre karriere ved andre offentlige myndigheder eller i det private erhvervsliv. 
 
Skoleforløb og elevseminarer med andre elever 
Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor du kombinerer den praktiske oplæring med skoleophold med andre offentligt ansatte elever. Der vil under uddannelsen være 2 elevseminarer, hvor du er sammen med andre elever ved domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed. 
 
Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Information herom kan du få hos handelsskolens studievejleder. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og StK, HK/STAT. 
Danmarks Domstole vil gerne afspejle sammenhængen af den danske befolkning. Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres derfor til at søge stillingerne. 
 
Spørgsmål 
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til administrationschef Janni Laustsen på tlf. 99 68 59 02 eller mobil 25 43 17 52. 
 
Ansøgning 
Du sender din ansøgning elektronisk via vores rekrutteringssystem på http://www.tinglysningsretten.dk under job i Tinglysningsretten. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”søg stilling” i stillingsopslaget på vores hjemmeside. 
 
Udover din ansøgning bedes du vedlægge cv, eventuelle udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakter) m.v. 
 
Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 26. februar 2018 kl. 12.00
 
   
    


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:22. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelever

Rebild Kommune

Kontorelev i Rebild Årets praktiksted 2017! Rebild Kommune er for andet år i træk blevet kåret til årets praktiksted bl.a. fordi eleverne oplever at få udfordringer, støtte og en masse opgaver, der gør at man som elev føler sig som en del af holdet....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Viborg

Retten i Viborg

Bliv kontorelev ved Retten i Viborg - et job, der giver mening Er du dygtig, engageret og interesseret i en lærerig elevplads inden for offentlig administration? Så er du måske den, vi søger. Retten i Viborg har to kontorelevstillinger ledige pr. 1....
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kontorelev ved Vestre Landsret

Vestre Landsret

Viborg
Bliv elev ved Vestre Landsret - et job, der giver mening! Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og samtidig få et unikt indblik i den 3. statsmagt? Så er du lige den, vi søger! Vestre Landsret s...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bliv kontorelev i Nævnenes Hus i Viborg - et

Nævnenes Hus

Viborg
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske en vores næste kontorelever med speciale i offentlig administration. Nævnenes Hus har nogle dygtige kolleger, d...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Kontorelev - Administration

IB ANDERSEN VVS A/S

Går du målerettet efter en spændende og alsidig uddannelse? Så har du nu muligheden ved at søge ind som kontorelev hos Ib Andersen VVS A S. I løbet af din 2-årige elevtid vil du blive uddannet og udviklet til at kunne løse en bred vifte af adminstra...