Elever ved Retten i Sønderborg

Retten i Sønderborg søger 2 kontorelever inden for offentlig administration, med start den 1. september 2018.  
 
Vi søger dygtige elever, der tager ansvar for egen læring, viser gå-på-mod, og som kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre, med en positiv og opsøgende indstilling. 
 
Derudover forventer vi, at du kan arbejde struktureret og har ordenssans, er god til dansk retskrivning og har bestået EUX Business eller har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C. 
 
Det er en fordel med gode IT-kundskaber, og lysten til at tilegne sig viden på dette felt. 
 
Hvad skal du lave? 
Som elev kommer du rundt i alle afdelinger ved retten. Uddannelsen varer 2 år, og er en kombination af praktik i retten og skoleophold ved Mommark Handelsskole. Praktik i udlandet kan også være en mulighed. Derudover er der årlige elevseminarer, hvor du er sammen med andre elever ved domstolene. 
 
Med en uddannelse ved Danmarks Domstole er du godt på vej til et job både i det offentlige eller i advokatbranchen.
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018.
 
Vi forventer at holde samtaler ca. 2 uger efter ansøgningsfristens udløb. 
 
Ansøgningen skal sendes online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”søg stilling”. Udover din ansøgning bedes du vedhæfte CV, eventuelle udtalelser samt relevante eksamenspapirer eller seneste terminskarakter. 
 
Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen? 
Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2018. 
 
Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. 
 
Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Yderligere oplysninger 
Eventuelle spørgsmål kan stilles til elevuddannelsesansvarlig Lis Tjørnelund Pedersen, tlf. 73 42 33 82. Du kan også besøge vores hjemmeside http://www.domstol.dk/soenderborg ;
 
 Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Vi ønsker at ansætte en kontorelev - er du den, vi søger?

EUC Syd

Til skolens administration i Sønderborg søger vi en engageret og kvik kontorelev inden for specialet administration.Kvalifikationer: Vi forventer, at du har afsluttet en EUX Business eller anden relevant uddannelse Du har flair for tal og lyst til a...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Administrativ medarbejder

Rendbjerghjemmet

Sønderborg
Er du vores nye blæksprutte? Vi har rigtig travlt, derfor søger Aflastningshjemmet Rendbjerg en administrativ medarbejder på 37 timer pr. uge til tiltrædelse hurtigst muligt. Rendbjerghjemmet har driftsaftale med Sønderborg kommune, og modtager udvi...