Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ELEVPLADS - SALGSELEV HOS CENTRANO

Centrano er en international actionsport distributør, som udelukkende handler med B2B salg, og har vokset hurtigt over de sidste år. Vi samarbejder med forhandlere i hele verden, og hjælper forhandlere med at få de rette varer i butikkerne. Derfor søger vi en salgselev, som kan bidrage i hele salgsprocessen med vores forhandlere.

 

Se vores video for stillingen her

 

| HVEM ER CENTRANO? |

Centrano er en international actionsport distributør, som handler B2B. Vores mission er at sprede glæden ved action-sport. Vi samarbejder med de bedste brands - og alle de bedste butikker.

Vi distribuerer 100+ brands indenfor BMX, boards, løbehjul, rulleskøjter, sne- og surfudstyr. Centrano tilbyder god logistik samt ærlig og retfærdig virksomhedsetik. Vi er her for at hjælpe kunden med at lykkes.

 

| HVAD TILBYDER VI? |

Som en salgselev hos os er du med hele vejen i salgsprocessen. Du kommer hele vejen rundt, får et stort ansvar, og får masser af backup og sparring hos vores allerede super kompetente og passionerede sælgere i teamet.

Som salgselev i Centrano er kundekontakt en meget vigtig del, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med både nye og eksisterende kunder. Du vil også arbejde med  vejledning af produkter, ordrehåndtering og meget andet. Du får et stort ansvar i at sikre at kunden får en god oplevelse hos Centrano, både gennem køb via vores portal og gennem direkte personlig kontakt.

Derudover vil du til tider også skulle supportere i indkøb, i logistik og andre afdelinger.

Atmosfæren er uformel og afslappet, og vi elsker at have det sjovt med hinanden imens vi er på arbejde. Vi afholder årligt en masse sociale arrangementer, som du frit kan deltage i. Det er bl.a. Berlin Inliner Marathon, Hamburgskisportscenter, Wakeboarding i kabelpark mm.

 

| HVAD FORVENTER VI? |

  • At du brænder for salg, og drømmer om at blive en dygtig sælger
  • Du lærer af dine dygtige kolleger, men du er heller ikke bleg for at komme med inputs
  • Du er ikke bange for at prøve ting af. Nogle gange er den bedste læring fejl
  • Du er gerne passioneret inden for en eller anden form af action sport
  • Du er god i engelsk skrift og tale, da vi både internt og eksternt kommunikerer på engelsk

| PRAKTISK INFO |

Arbejdet finder sted på vores hovedkontor i Søften, lige nord for Aarhus. Her vil du sidde på et dynamisk og energirigt kontor med en masse kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, vi drives af passionen for actionsport, ecommerce og B2B handel.

Lyder dette som noget for dig? Så kan det være, at du er den nye salgselev, vi står og mangler. Send os en ansøgning med lidt om dig selv og, hvad din motivation er for at blive elev hos os.

Ansøgningen sendes på job@skatepro.dk med titlen "Salgselev".

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.