Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

elinstallatør

el-overmontør / elinstallatør  Vi søger en kompetent elinstallatør med bred faglig viden inden for el området, samt en der kan lide at komme ud og skrue.

 

Varme & Energi ApS er en mindre EL og VVS virksomhed i rivende udvikling. hos os har du mulighed for at være med fra begyndelsen. Du får en alsidig og spændende arbejdsdag i et kompetent ungt team med masser af drive. Du vil på sigt have mulighed for at skulle varetage egne kunder og få mere indflydelse og større ansvarsområder.

   Det er et krav at du:

-Er elinstallatør og kan lægge autorisation i virksomheden

-Har god teknisk forståelse.

-Kan arbejde selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

-Kan lide at håndtere dokumentationen af din daglige arbejdsgang samt timeregistrering på Tablet/Pc på et teknisk niveau.

 -Dine succeskriterier er glade og tilfredse kunder og du sætter en ære og selvtilfredshed i, at tage nye udfordringer op og få opgaven løst.

-Du er mødestabil.

-Du har kørekort.

Hvis du er den vi søger, kan vi tilbyde: 

-Et job med frihed under ansvar med mulighed for personlig og faglig udvikling.

-Gode kollegaer.

-Gode, stabile arbejds -løn og ansættelsesvilkår.

 Du kører hjemmefra i din firmabil direkte på kundebesøg/projekt eller møder på kontoret/værkstedet i Espergærde.

 Varme & Energi ApS blev grundlagt i 2011. er i 2015 blevet en VVS og EL virksomhed som leverer service samt totalløsninger til private og erhvervskunder, med fokus på energioptimering. Vores arbejde er på et højt kvalitetsmæssigt niveau og vi lægger særligt vægt på stor kundetilfredshed og gode engagerede medarbejdere. Vi løser et hav af opgaver store som små.

 Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at indgå i et dynamisk team og kan arbejde tæt sammen med både elektrikere og VVS´ere samt på tværs af andre faggrupper, så er du måske den rette for os.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elingeniør/installatør med interesse for belysning

MOE AS

Gladsaxe
MOE har en stor pallette af spændende belysningsprojekter, og der er travlt i vores lysdesigngruppe, som nu er på udkig efter en ny kollega Hvis du har lyst til at arbejde med belysningsprojekter i et af Danmarks førende rådgivende ingeniørfirmaer, ...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

El-installatør søges til fast stilling i virksomhed med vokseværk.

OPEKA ApS

Høje-Taastrup
Vi søger en uddannet El-installatør til det faglige ansvar i virksomheden. Vi dækker et bredt spekter af el-faget, med speciale inden for signalanlæg. Vi forhandler en række produkter til signalanlæg, og projekterer, tegner og etablerer selv signala...
Indrykket:13. juli 2018
Udløbsdato:7. september 2018

Selvstændig og ansvarsfuld EL installatør til elektrikervirksomhed i vækst

Pluspersonale

Albertslund
For vores kunde, en elektrikervirksomhed i Storkøbenhavn, søger vi lige nu en EL installatør. Virksomheden er totalleverandører inden for elinstallationer samt vedligeholdelse af el, tele data, sikring samt intelligente installationer. Kunderne dækk...
Indrykket:22. juni 2018
Udløbsdato:17. august 2018