Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariat

Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariat

Uddannet lærer søges til barselsvikariat fra onsdag d. 11.april 2018 eller efter aftale.
Skemaet indeholder:
6.B:
Natur/Teknik: 3 lek.
Idræt: 2 lek.
Matematik: 4 lek.
6.A:
Matematik: 5 lek.
Natur/teknik: 3 lek.
Læring og fordybelse: 1 lek.
5.B:
Natur/teknik: 2 lek.
4.B:
Svømning: 1 lek.
I alt 21 klokketimer

Ellekildeskolen har 335 dejlige elever og ca. 45 ansatte som sammen gør alt for, at vi har det godt, bliver klogere og udvikler os i forpligtende fællesskaber.

Nøglebegreber på Ellekildeskolen:
Faglighed, relationer, klasseledelse, respekt, ansvar, fællesskaber, trivsel, tryghed og samarbejde.

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du arbejder ud fra et inkluderende perspektiv, er fagligt velfunderet, udviklingsorienteret og positiv i dit menneskesyn. Du formår at indgå i teamsamarbejdet på årgangene sammen med lærere og årgangspædagoger.
Dit arbejde afspejler både skolens og kommunens indsatsområder omkring læring, samarbejde, store fællesskaber, og forældresamarbejde.

Hvis du har svømmelæreruddannelsen er det en fordel, men ikke et krav.

Hvem er vi?

Ellekildeskolen har elever til og med 6. klasse fordelt på to spor, og har til huse tæt på Sakskøbing hallerne, svømmehal og naturskønne omgivelser.

Skolen har gode arbejdspladser og et godt arbejdsmiljø, med plads til den enkelte og fællesskabets gode ideer og udvikling. Der er rummelige arbejdsvilkår, og en stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet. Skolen har et godt samarbejde med det omgivende samfund, så der er mange muligheder på Ellekildeskolen. Både elevernes og personalets trivsel er vigtige for skolen, og gennem tilrettelæggelsen af året søges vilkår for alle som tilgodeser skolens kerneopgave.

Løn og ansættelse:
Stillingen er på fuld tid og ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Flere oplysninger:
Viceskoleleder Peter Bisgaard, tlf.: 5473-1772/2518 0869
eller skoleleder Jakob Martinsen, tlf.: 5473-1773/2518 0865

Ansøgningsfrist:
Mandag d. 5. marts d.å.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Samtaler:
Torsdag d. 15. marts d.å.

Start :
Onsdag d. 11. april d.å. eller efter aftale.

Se mere på www.ellekildeskolen.dk og www.facebook.dk/ellekildeskolen
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk .
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lærere til Sprog og Integrationscenteret

Sprog- & Integrationscenter

Guldborgsund
Guldborgsund Sprog- og Integrationscenter søger lærere, der kan varetage undervisning i dansk som andetsprog for voksne herboende udlændinge. Vi søger lærere, der: Har en læreruddannelse med linjefag i sprog, en humanistisk bacheloruddannelse med sp...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Ellekildeskolen søger lærer til fast stilling

Ellekildeskolen

Guldborgsund
Ellekildeskolen søger lærer til fast stilling.Uddannet lærer søges til fast stilling d. 1. marts eller d. 1. april 2018.Skemaet indeholder:5 A: Dansk: 6 lekBilledkunst: 1 lek. 5 B:Matematik: 4 lek.Lektie og Fordybelse: 1 lek.Støttetimer: 4 lek.I alt...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer søges

Landsbyordingen Nørre Vedby

Guldborgsund
Genopslag Nørre Vedby Skole Børnehus søger lærer På Nørre Vedby Skole Børnehus har vi en ledige lærerstilling til besættelse snarest muligt. Stillingen er i skolens afdeling for elever med autisme. Stillingen er på fuld tid, og ønskes besat med en u...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Barselsvikariat Lærer

Sundskolen

Guldborgsund
Vi skal bruge en uddannet lærer, som brænder for undervisning og udvikling af handicappede børn og unge. Barselsvikariatet I Centerklasserækken er ledigt 19 2 da vores dygtige barselsvikar er kommet i fast stilling.Centerklasserækken er placeret som...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Matematiklærer til Nordbyskolen

Nordbyskolen

Guldborgsund
Nordbyskolen søger en lærer til en midlertidig stilling i udskolingen pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter frem til 30. juni 2018. Stillingen er på 20 timer pr. uge. Der kan evt. aftales, at stillingen forhøjes til 37 timer. Stillingens primære ...