Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Embedded Programmør - C# eller C++

F10 Human Resource søger for Parking Solvision A/S i Odense

Du får arbejdsplads i nye faciliteter i Odense, hvor vil du blive en del af et team af dedikerede og engagerede kollegaer i en virksomhed, som udvikler parkeringsløsninger til primært det danske marked. Virksomheden har en lang historie, og sidder med en unik position på markedet. Med udgangspunkt i en stigende kompleksitet i løsninger og større efterspørgsel – både på app og embedded solutions siden, ønsker virksomheden at mande på udvikler siden, og i den forbindelse søges en ny kollega til teamet. ?

Stillingen  
Med reference til den administrerende direktør, bliver du - i samarbejde med de øvrige programmører – en vigtig brik i den spændende udvikling, som virksomhedens løsninger tilbyder markedet. Ejerkredsen består af få professionelle investorer, og de forudser en solid organisk vækst i de kommende år. Virksomheden står på et solidt økonomisk fundament.   

?Udover C++ og C#, vil du få mulighed for at arbejde med følgende teknologier

  • Java, VB, Json samt HTML programmering
  • Sharepoint & Exchange platforme
  • Power BI analyser
  • SQL
  • API’er
  • ..og sandsynligvis en hel del mere

Faglige profil  
Du er en erfaren programmør, som har full stack erfaring, og du er fortrolig med grænselandet mellem hardware og software, kan se systemer og moduler i en større sammenhæng. Du kan udfordre de eksisterende løsninger med din viden og baggrund. Derudover har du et solidt dansk og kommunikerer både mundtligt og skriftligt på et fornuftigt niveau på engelsk.
Alternativt har du solid erfaring indenfor fejlfinding og behersker metoder og processer, der sikrer et højt kvalitetsniveau indenfor udvikling. ?

Personlig profil  
Du giver os en fantastisk teamplayer, der også kan arbejde alene, når det er nødvendigt. Du er engageret og har en stærk faglig interesse samt sætter en ære i at udføre dit arbejde med høj kvalitet indenfor de aftalte rammer.

Du er proaktiv og informationssøgende, er hurtig til at komme med løsninger, men også detaljeret, når det er krævet, samtidig med at du gerne vil være med til at gøre en forskel.

Du trives i et miljø, hvor du står for at skabe struktur og overblik over egen hverdag. Du ønsker at bidrage med innovative løsninger og forbedringer til både nuværende og fremtidige produkter. Du er dygtig og vil gøre en forskel, og du kan lide at blive udfordret teknologisk set. Du er nysgerrig og undersøgende samt elsker at tilegne dig ny viden for at omsætte den til smarte systemer og løsninger, der kan gøre livet nemmere for såvel kunder som virksomheden.

Du tilbydes  
En udfordrende stilling med selvstændigt ansvarsområde. Du vil få en varieret hverdag i en solid virksomhed, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil også arbejde med både danske og internationale samarbejdspartnere, og du vil på sigt få mulighed for at påtage dig en projektlederrolle.  

Ansøgning mærket ref.: 2171

Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf. 2483 6084  

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv  

Med venlig hilsen  

F10 Human Resource  ?

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.