Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Embryolog/Bioanalytiker til Freya Fertility, nystartet fertilitetsklinik i Herning

Har du lyst til at være med i processen med at starte en ny fertilitetsklinik op i Herning? Er du fleksibel forhold til arbejdstider og opgavernes art, og har du samtidig ønske om indflydelse på planlægningen? Vi søger en ny kollega til laboratoriet 37 timer ugentligt eller efter aftale, med weekendvagt ca. hver 3. weekend samt på helligdage. Der er ingen aften-/nattevagter.


Vi håber, at du kan starte den 1. marts. Løn efter aftale.

Freya Fertility er beliggende i den nordlige del af Herning. Vi forventer, at de fleste af vores kunder kommer fra Danmark, men der er også mulighed for, at der kommer flere kunder fra udlandet. Det vil derfor være en fordel, hvis du er god til sprog, men ikke noget krav.

Klinikken tilbyder behandlinger i form af insemination, reagensglasbehandling (IVF) og mikroinsemination (ICSI), nedfrysning og optøning af befrugtede æg samt behandling med donorsæd og ægdonation. Laboratoriet er nyindrettet og tilbyder mange moderne teknikker blandt andet blastocystdyrkning, vitrifikation samt dyrkning og vurdering af æg i time lapse inkubator (EmbryoScope+).

Vi lægger stor vægt på et godt tværfagligt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med både læger, sygeplejersker, jordemødre og sekretær. Vi forventer, at du er fleksibel, omhyggelig og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du skal kunne arbejde selvstændigt såvel som en del af et team. Det er derfor en forudsætning, at du har erfaring med fertilitetsarbejde, så du kan arbejde selvstændigt i laboratoriet.

Du er positiv, åben og imødekommende. Vores serviceniveau skal være højt, og du skal have lyst til tæt kontakt med vores kunder.

Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor bl.a. efteruddannelse vil blive prioriteret højt.

Vi anvender Formatex til journalføring m.v., så du skal have flair for at arbejde i et papirløst system og du skal selv skrive relevante journalnotater.

Vi har åbent alle ugens dage og for fertilitetspatienter fra mandag til lørdag.

Hvis du er interesseret i at være vores nye kollega, bedes du sende ansøgning og CV til klinikchef Tina Snebang-Storgaard via knappen "Send ansøgning". Du er også velkommen til at kontakte os på samme mailadresse, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfrist: Snarest
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 3-4.

Se mere på vores ansøgersite: https://freyafertility.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.