Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Emdrup Kirke søger organist

En stilling som organist ved Emdrup Kirke, er ledig til besættelse 1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge. Vi er dog åbne for en deltidsansættelse på minimum 30 timer pr. uge.

Organisten skal varetage følgende opgaver:

 

  • Musikledsagelse til gudstjenester, kirkelige handlinger og arrangementer
  • Leder for kirkesangere/motetkor
  • Ugentlig plejehjemsgudstjeneste
  • Arrangere koncerter
  • Lede kirkens musikalske liv i samarbejde med korleder og sognemedhjælper
  • I samarbejde med menighedsrådet arrangere andre aktivteter så som korarbejde, musical og babysalmesang. Her er der god mulighed for at præge stillingens indhold.

 

Vi forventer, at du:

  • mestrer både det klassiske orgelspil og det rytmiske klaverspil
  • tager aktiv del i planlægning af gudstjenester, herunder salme- og melodivalg.
  • tager aktiv del i menighedens og kirkens liv.
  • arbejder loyalt ud fra kirkens visioner (www.emdrupkirke.dk/node/71)

 

Emdrup Sogn har 4992 antal indbyggere, og der er 11 ansatte i sognet. Sognet er kendetegnet ved naturskøn beliggenhed i udkanten af Københavns Kommune, tæt ved Utterslev Mose. Vi er en aktiv menighed med mange aktiviteter for folk i alle aldre. Gudstjenesterne er velbesøgte af både børn og voksne. Se mere om kirken og aktiviteterne på www.emdrupkirke.dk .

Kirken er kendetegnet ved, at der er et godt samarbejde mellem ansatte, frivillige og menighedsrådet. Vi arbejder jævnligt med kirkens visioner og mål og tilpasning af aktiviteterne. Vi har en god menighedssang og mange musikalsk interesserede kirkegængere. Vi benytter et bredt udsnit af salmer og sange.

Orglet i Emdrup Kirke er et Frobenius-orgel med 17 stemmer. Der er oprettet en orgelsag og vi har en kassationserklæring på det nuværende orgel. Vi arbejder på, at det nye orgel vil have 22 stemmer fordelt på 2 manualer og pedal samt setzer-anlæg. Vores nye organist vil have indflydelse på, hvordan det nye orgel bliver.

I kirkerummet er der også et Yamaha C3 flygel i fornem stand.

Ansættelse sker ved Emdrup Sogns Menighedsråd beliggende i Københavns Kommune.

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 314.687,00 kr. – 383.453,00 kr. årligt (nutidskroner).

Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.488,76 kr. – 62.884,45 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 303.654,00 kr. årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 319.037,00 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 23.609,25 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke.

Løn og rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kordegn og daglig leder Christian Riis Bentzen på telefonnummer 39675618 eller mail crb@km.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til 7065fortrolig@sogn.dk og skal være menighedsrådet i hænde senest den 18. september 2020.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted 29. september 2020.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.