En af Nordeuropas største fiskerihavne søger stærke kræfter, der vil med på en fantastisk vækstrejse

En havn i rivende udvikling
Hanstholm Havn har en vision om at blive Nordeuropas førende konsumfiskerihavn og Danmarks grønneste fiskerihavn.

Hanstholm Havn har netop gennemført en succesfuld havneudvidelse og står foran en spændende vækstrejse, hvor visionen skal føres ud i livet. Fundamentet er på plads, og havnen vokser på de fleste områder. Der er optimisme og tro på fremtiden, hvor visionen skal realiseres. Derfor udvider Hanstholm Havn holdet og søger:

  • En ny vicedirektør, der skal være med til at sikre, at Hanstholm Havn er en effektiv, moderne og professionel havn, som er kendt for sit høje serviceniveau.
  • En ny salgschef, der skal understøtte den fremtidige vækst og udvikling af Hanstholm Havn med et særligt fokus på havnens nye erhvervsarealer.
  • En ny controller, der skal være med til at sikre, at Hanstholm Havn har en professionel og effektiv forretningsunderstøttelse.
Nysgerrig og interesseret?
Se mere på  www.hanstholmhavn.dk. Du kan også se en video om Hanstholm Havn og læse mere om alle tre job på https://genitor.dk/ledige-stillinger/.

Ansøgningsfristen udløber den 26. oktober kl. 12.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.