Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En ekstra sundhedsplejerske til spændende udfordringer i en kombineret ordning i Område Brønshøj/Vanløse, Københavns Kommune

Vi er 34 engagerede sundhedsplejersker, opdelt i 4 mindre teams, som søger en ny kollega. Stillingen er tidsbegrænset fra den 1. december 2020 til udgangen af 2021. Den er en del af en midlertidig opnormering ift. opsøgende forældresamarbejde. Tør du springe ud i det og blive en del af os?

Brønshøj/Vanløse er et område, hvor mangfoldigheden er stor. Fagligheden er i højsædet, og du vil møde familier i alle socialklasser og med mange forskellige nationaliteter. Vi er udviklingsorienterede og har en særlig opmærksomhed på samarbejde med de boligsociale indsatser i Tingbjerg, Husum og Bellahøj.

Vi er organiseret i et monofagligt team, men er også koncentreret om det tværfaglige samarbejde og er i tæt kontakt med psykologer, logopæder, støttepædagoger og konsulenter. Vi samarbejder tæt med En God Familiestart – en indsats der retter sig mod sårbare og udsatte familier.

Der fødes årligt ca. 1150 børn i vores område. Udover at besøge familierne i henhold til ydelsesprofilen, har vi bla. særlig fokus på motorik, amning og for tidligt fødte børn. Vi etablerer flere forskellige mødregrupper blandt andet grupper for sårbare mødre med efterfødselsreaktioner.

Vi har et fagligt fællesskab for både skolesundhedsplejersker og daginstitutionskonsulenter. I skolerne har vi fokus på individuelle samtaler samt screeninger, og i daginstitutioner er vores fokus hygiejne samt overgangssamtaler til udsatte familier ved institutionsstart.

Vi modtager ca. 3 sundhedsplejerskestuderende pr. årgang og sygeplejerskestuderende i korte observationspraktikker i løbet af året.

Vi arbejder med den elektroniske børnejournal NOVAX.

Om dig

 • Du brænder for sundhedsplejerskefaget
 • Du er fagligt engageret, positiv og har lyst og kendskab til at arbejde med alle slags familier og deres børn
 • Du har lyst til at arbejde med etniske minoriteter og i den forbindelse at kunne indgå i et tolkesamarbejde
 • Du har lyst til at arbejde i en kombineret stilling og kan se dig selv i samarbejde med anden sundhedsplejerske på en folkeskole
 • Du vægter det tværfaglige arbejde højt og kan indgå i tværfaglige processer
 • Du kan arbejde systematisk og struktureret, både alene og i tæt samarbejde med andre faggrupper
 • Du prioriterer et godt socialt miljø på din arbejdsplads

Vi kan tilbyde

 • godt introduktionsforløb, mentorordning, sagssupervision/ADBB-supervision, kollegial sparring, certificering i ADBB-metoden samt på længere sigt et motorikkursus
 • mulighed for udvikling, nytænkning og indflydelse på egne arbejdsopgaver
 • temadage, kurser og høj faglighed
 • et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden
 • en spændende arbejdsplads med yderst engagerede kollegaer, som løser mange forskellige arbejdsopgaver og dagligt står overfor udfordringer, som kræver indblik og stort ansvar

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, men der er mulighed for individuel aftale. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. december 2020 eller snarest muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Albagaard på 2686 5901.

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 44.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.