En koordinerende sagsbehandler til Ressourceforløbsenheden i Jobcenter Aarhus


Om jobbet
Til Ressourceforløbsenheden i Jobcenter Aarhus søger vi en koordinerende sagsbehandler til en fast stilling 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.

I afdelingen varetager vi ressourceforløb for borgere over 30 år med komplekse problemstillinger. Der tages udgangspunkt i udvikling af borgerens ressourcer, og der arbejdes på at finde løsninger i tæt samarbejde med borgeren samt relevante samarbejdspartnere omkring borgeren.

I Ressourceforløbsenheden arbejder vi ud fra en anerkendende tilgang med fokus på relationsarbejde. Afdelingen er kendetegnet af et stærkt fagligt og teoretisk fundament og vi lægger vægt på nysgerrighed og på at finde de metoder, der virker bedst i forhold til det enkelte menneske.

Vi arbejder teambaseret sammen med virksomhedskonsulenter og målet er afklaring og udvikling af arbejdsevnen med stort fokus på en virksomhedsrettet indsats.


Din profil
Vi søger en medarbejder, som

 • Har et grundigt kendskab til beskæftigelsesindsatsen. Der vil blive lagt vægt på, at du har erfaring med sagsbehandling indenfor målgrupper med komplekse udfordringer
 • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant baggrund
 • Har gode administrative evner, herunder en systematisk og progressiv tilgang til sagsarbejdet.
 • Er indstillet på at arbejde i et jobcenter med et højt ambitionsniveau, hvor der forventes synlige resultater af din indsats
 • Har gode kommunikative evner og lyst til at varetage myndighedsopgaver
 • Er robust og humørfyldt og ønsker at bidrage til det gode samarbejde i afdelingen
 • Kan trives i en uforudsigelig og travl hverdag
Dine opgaver bliver:

 • Koordinerende sagsbehandler på ressourceforløb
 • Udarbejdelse af indsatsplan, når sagen har været behandlet på rehabiliteringsmøde
 • Udarbejdelse af den forberedende rehabiliteringsplan og deltagelse på rehabiliteringsmøder
 • Opfølgning / samtaler og fokus på det aktive ressourceforløb
 • Tværfagligt teamsamarbejde

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde en rigtig spændende arbejdsplads med et højt fagligt engagement, gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og skiftende arbejdsopgaver. Du bliver en del af et hus med kompetente og engagerede kollegaer, hvor borgerens resultater og høj, faglig kvalitet er i højsædet.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. april 2018 eller tidligere. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med DS/HK i henhold til principperne for Ny Løn. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Arbejdssted er Gunnar Clausens Vej 90, 8260 Viby J. 


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Faglig koordinator Helle Fisker tlf.: 51 57 50 71 eller afdelingsleder Lone Bjørn Madsen tlf.: 25 13 44 34.


Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Den 21 februar 2018


Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

Beskæftigelsesforvaltningen har en ambitiøs strategisk indsats, som skal professionalisere og styrke samarbejdet mellem byens virksomheder og Jobcenter Aarhus om rekruttering og job. Samtidig er det vores kerneopgave at yde kvalificeret service til ledige borgere, så de hurtigst muligt kommer i job eller uddannelse

Ressourceforløbsenheden er organisatorisk placeret under søjlen Integration og Fleksjob.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Socialrådgiver til myndighedsfunktion i Fagsekretariat Ældre og Handicap

Skanderborg Kommune

Har du lyst til en spændende og udfordrende stilling inden for myndighedsområdet på handicap- og socialpsykiatriområdet? Så er muligheden her… I og med at en af vores nuværende socialrådgivere har valgt at prøve kræfter med nogle nye udfordringer sø...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afsnit P1 søger socialrådgiver til nyt afsnit, AUH Risskov

AUH Afd P - Sengeafsnit P1

Aarhus
Vil du gøre en forskel og være med til at bygge bro mellem behandlings- og socialpsykiatrien?P1 søger socialrådgiver til nyt afsnit Vi søger en socialrådgiver med stærke faglige kompetencer indenfor det psykiatriske arbejdsfelt. Forventet tiltrædels...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Socialrådgiver til Børnesocialrådgivningen i Fagsekretariatet Børn og Unge

Skanderborg Kommune

Odder
Er du socialrådgiver med erfaring på børn og ungeområdet? Så kan vi nu tilbyde et spændende job, hvor du kan være med til at præge en ny faglige tilgang på Myndighedsområdet i Fagsekretariatet Børn og Unge, Skanderborg Kommune. Læs nærmere her.En af...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Socialrådgiver eller socialformidler søges til barselsvikariat i Modtagelsen

Børn og Skole

Favrskov
Favrskov Kommune søger socialrådgiver socialformidler til Modtagelsen Da en af vores kolleger skal på barselsorlov, søger vi en ny kollega til Modtagelsen i Familierådgivningen. Der er tale om et barselsvikariat på 10 måneder med mulighed for forlæn...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afdelingsleder for de fremskudte socialrådgivere

Randers Kommune

Vi søger en afdelingsleder med en solid faglig profil, der kan varetage ledelse for 10 fremskudte socialrådgivere i et stort og foranderligt centerCenter for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er organiseret under Børn og Familie i Randers Kommune, o...