Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En læreplads som pladesmed med fuld fart og støttehjul

Er du vores nye pladesmed lærling? Spændende og udfordrende læreplads for dig der vil!

Til vores Kolding afdeling søger vi en kvalitetsbevidst og omhyggelig pladesmed lærling. Du skal brænde for faget, være ansvarsbevist og ihærdig samt have en naturlig forståelse for biler og værktøj Det er desuden nødvendigt at du har bestået 1 modul på tekniske skole.

Vi tilbyder dig en alsidig læreplads hvor du vil få udfordringer fra første dag. Hos os bliver du lært op i reparation af skader og taksering af disse og du lærer at bestille reservedele hos leverandøren. Du vil indgå i et team af kompetente og hjælpsomme kolleger og ledere der støtter dig igennem hele lærepladsen.

Vores pladeafdeling i Kolding er et certificeret Eurogarant værksted med Stjernemarkering og det følger derfor strenge retningslinjer og krav til reparationen af skader.

Skorstensgaard er en værkstedskæde i vækst og beskæftiger tilsammen 150 medarbejdere på tværs af 10 afdelinger. Vi har en ambition om at være danske bilejeres foretrukne værksted og alle virksomhedens processer retter vi ind til at
understøtte og efterstræbe dette mål.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her