Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En pædagog til fast stilling på Børneinstitutionen Vesterlund

Er du fagligt engageret, og har du lyst til at bringe dine skriftlige såvel som relationelle kompetencer i spil i arbejdet med udredning?

Vesterlund søger en pædagog 37 timer med opstart den 1.marts 2020.

Vesterlund er et fleksibelt døgninstitutionstilbud til børn i alderen 2-14 år, hvor kerneopgaven er udredning og akut anbringelse. Vi er en afdeling i Center for Dag- og Døgntilbud, organiseret i Døgnspecialet i Aalborg Kommune.

Vesterlund har kapacitet til at tage imod op til 16 børn, og målgruppen er alders- og  udviklingsmæssigt meget bred. Generelt for målgruppen er, at børnene har været udsat for omsorgssvigt og traumatiserende oplevelser i opvæksten og kan have en impulsstyret, grænsesøgende og udadrettet adfærd.

Vesterlund arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang og forståelse. Dette afspejler sig bl.a. både i daglig praksis, i børnenes udviklingsplaner og i det skriftlige materiale, såsom pædagogiske observationsrapporter og den pædagogiske/psykologiske udredningsrapport. Udredningsrapporten samles i en NMT-analyse. Der tydeliggøres støttebehov og ressourcer ved det enkelte barn.

Alle pædagoger har fået undervisning i NMT, Neuropædagogik, Tilknytningsteori og Traume mm. Der er nogle af pædagogerne, der har fået efteruddannelse i neuropædagogik og neuropsykologi.

Pædagoggruppen består af 10 pædagoger, som arbejder i skiftende dag- og aftenvagter i to teams. Ud over pædagoggruppen har vi to psykologer, tre pædagogmedhjælpere, to nattevagter (vågne), en pedel, en sekretær og en afdelingsleder. Vi modtager en pædagogstuderende hvert halve år. 

Den primære pædagogiske opgave er at være i udviklingsstøttende samspil med børnene og udarbejde daglige observationer i fagsystemet Sofus ud fra fastsatte mål og delmål for det enkelte barn. Barnets to kontaktpædagoger er under anbringelsen ansvarlige for den helhedsorienterede indsats og udredning ift. barnet. Det er myndighed, der vælger, om der skal bestilles en udredningsrapport, NMT-analyse eller om de vil have den pædagogiske observationsrapport, der er med i basispakken. Vælges den omfangsrige udredningsrapport skal den, to måneder efter den er bestilt, sendes til myndighed, og herefter sendes et supplement hver 3. måned. Rapporten udarbejdes af kontaktpædagogerne i et tæt samarbejde med psykologen, som er ansvarlig for at lave børnepsykologiske undersøgelser. 

Udredningsopgaven stiller høje faglige krav til pædagogens relationskompetencer, skriftlighed, sans for systematik/planlægning og evne til at samarbejde med pårørende og netværk i barnets liv.

Børneinstitutionen Vesterlund er under konstant udvikling, dette for at kunne levere det mest optimale i alle sager. Det betyder, at nye metoder og andre veje at arbejde med barnet og forældrene i høj grad tilpasses den enkelte sag. 
 
Vi søger derfor en medarbejder, som

 • er uddannet pædagog med erfaring i målgruppen, hvor udadrettet adfærd kan fylde meget.
 • har viden om udviklingspsykologi, tilknytningsteori, traume og krisereaktioner hos børn.
 • påtager sig et professionelt ansvar for kvaliteten af samspillet og relationen med barnet.
 • har overblik og kan skabe ro omkring sig i uforudsigelige situationer.
 • kan håndtere konflikter på en omsorgsfuld og fleksibel måde.
 • har en refleksiv og nysgerrig tilgang til egen praksis og søger støtte til udvikling af egne kompetencer.
 • har gode skriftlige kompetencer og formulerer sig i et anerkendende sprog.
 • er opsøgende og involverende i forhold til barnets forældre, netværk, børnehave, skole, dus mv.
 • er fleksibel og kan møde ekstra ind med kort varsel, f.eks. ved modtagelse af nye børn.
 • kan arbejde hver anden weekend og op til fire aftenvagter på en uge.
 • kan arbejde i et vagtlag, hvor det faste personale dækker hinanden ind ved sygdom og fri.
 • kan indgå i en uges koloni væk fra institutionen i sommerferien
Du får en arbejdsplads, som:
 • har et veludviklet udredningskoncept.
 • har et udfordrende fagligt miljø med børnene i centrum.
 • har moderne fysiske rammer, der giver gode muligheder for pædagogisk udfoldelse og kreativitet.
 • giver høj grad af ansvar i form af medbestemmelse og medindflydelse i ft. den pædagogiske praksis.
 • er udviklingsparat og omstiller sig efter tendenser i omverdenen.
 • arbejder teambaseret og tværfagligt og stræber efter et læringsmiljø, hvor praksis udsættes for refleksioner og fælles dialog.
 • lægger vægt på at bidrage fagligt og konstruktivt til samarbejdskulturen.
 • har en fagligt orienteret og støttende ledelse.
Arbejdsstedets adresse
Gemmavej 17a, 9200 Aalborg SV

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Kørekort er et krav.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Afdelingsleder Jacob Libak Hansen på mail: jli-fb@aalborg.dk og tlf. 9931 3909
Leder af Døgnspecialet John Kollerup Madsen på mail: joko-fb@aalborg.dk og tlf. 2076 9593
Leder af Dagspecialet Bettina Kristensen på mail: betk-fb@aalborg.dk og tlf. 9931 3908.

Der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler den 30. januar 2020.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

1 pædagog til Fagcenter for Autisme og ADHD - Specialbørnehaven Birken, Vodskov

Specialbørnehaven Birken

Vodskov
Vores kære kollega går nu på pension, derfor søger vi ny kollega i Specialbørnehaven BirkenDen 1. juni 2020 eller snarest muligt 1 uddannet pædagog til Specialbørnehaven Birken til fast stilling på 37 timer pr. uge.Vi modtager børn i alderen 0-7 år ...
Indrykket:31. marts 2020

Pædagog 37 timer til Børnecenter Himmerland

Rebild Kommune

Skørping
SkørpingBørnecenter Himmerland søger 1 uddannet pædagog pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter.Børnecenter Himmerland er en kommunal døgninstitution i Rebild kommune jvf. Servicelovens § 67. Vores målgruppe er børn i alderen 3 til ca. 17 år Børn anb...
Indrykket:21. marts 2020

Pædagog

Børn & Unge

Møldrup
Er du engageret og ambitiøs? Har du lyst til at være med til at skabe lys i øjnene hos børn og voksne på Møldrup Skole og SFO? Så er du den kollega, vi søger. Vi søger en engageret pædagog til SFO og indskolingen på Møldrup Skole. Stillingen er på 3...
Indrykket:1. april 2020

SFO-pædagog til fantastisk friskole (deltid)

Gregers Krabbe Friskolen

Skørping
Friskole søger ny SFO-pædagog Nær skovens dybe stille ro findes et sted i det Himmerlandske, som er ganske særlig. Gregers Krabbe er en samlet betegnelse for vores fire institutioner: Naturvuggestuen- og børnehaven, friskolen og SFO en Krabben. Vi e...
Indrykket:4. april 2020

Thy Privatskole søger en pædagog

Thy Privatskole

Thisted
Thy Privatskole søger en ny medarbejder pr 1. august 2020. Mulighed for start tidligere.Vi søger en uddannet pædagog på 30 timer med primær tilknytning til SFO og børnehave. Stillingen er tidsubegrænset. Vores åbningstid er 6.00-16.45 (16.00) og tim...
Indrykket:14. marts 2020