Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som Elektriker/Automatik tekniker med opgaver inden for El, herunder reparation af senge, hjælpemidler og vaskeenheder til Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, Regionshospitalet Hammel Neurocenter

En stilling som tekniker inden for el og svagstrømstekniske systemer på Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, er ledig til besættelse pr. 1. december 2020 eller efter aftale.

Stillingen er på 37 timer/uge og er med fast arbejdssted på Hammel Neurocenter, men med mulighed for opgaver på hospitalsenhedens 3 andre matrikler. Du kan på sigt forvente at skulle indgå i et rådighedsvagtberedskab hver 6-8. uge.

Har du mod på nye udfordringer, og trives du med en travl hverdag, så søger vi en dygtig og engageret medarbejder til reparation og vedligeholdelse af hospitalets tekniske materiel – specielt reparation af senge og hjælpemidler samt installation og tilpasning af samme.

Den rigtige ansøger kan se frem til at blive en del af en større organisation med mange dygtige og engagerede kollegaer. Opgaven er forankret i Teknisk Afsnit, der beskæftiger ca. 60 medarbejdere på 4 matrikler.

Vi lægger vægt på et godt kollegialt miljø, hvor sammenhold, faglig interesse og gå-på-mod er vigtige elementer i dagligdagen.  
  
Om dig

 • Du har en uddannelse inden for det elektriske område. Du har flair og interesse for IT- og svagstrømsområdet. Du har desuden en bred faglig profil inden for drift/vedligehold. 
 • Forventningen er, at du er personen, der kan sikre en god og stabil drift inden for dit fagområde
 • Du har let ved, at sætte dig ind i og arbejde med forskellige tekniske software platforme, samt har en god forståelse for mekanik og el teknik.
 • Du har overblik, er struktureret, har gode samarbejdsevner på alle plan og niveauer, samt er engageret og ansvarlig.
 • Du er åben og konstruktiv i din kommunikation.
 • Forventningen er at du godt fagligt funderet og håndværksmæssig dygtig samt nysgerrig efter at udvikle dig selv og vores tekniske afsnit.
Vi tilbyder
 • at du får en nøglefunktion i samarbejde med andre kollegaer inden for dit fagområde.
 • at du kommer til, i samarbejde med det tekniske afsnits leder og reparatører, at udvikle på og videreføre en høj standard inden for fagområdet.
 • en spændende arbejdsplads.
 • selvstændighed i opgavevaretagelsen.
 • en uhøjtidelig omgangstone.
 • at du løbende opdateres på den nyeste viden inden for dit fagområde.
Om Servicecentret
Servicecentret varetager en bred vifte af serviceopgaver på hospitalsenheden fra køkken, transport til teknik og byggeri. I alt har Servicecentret ca. 500 medarbejdere.

Servicecentret varetager den tekniske drift af Hospitalsenhed Midts bygninger og installationer. Den tekniske organisation er delt mellem de Tekniske driftsafsnit og afsnittet Byggeri og Projekt.

Ansvarsområdet omfatter drift- og vedligehold af ca. 250.000 m² bygninger, installationer og apparatur. Desuden varetager Servicecentret budgettet omkring energi og står for gennemførelse af op imod 200 forskellige bygge-/anlægsprojekter årligt.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, Teknisk afsnit Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Koordinator Alex Nicolaisen 40119132
Afsnitsleder Johnny Brorson 29421090

Din ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 19.10.2020
Der forventes afholdt samtaler den 23.10.2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.