Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som overlæge ved Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er ledig til besættelse fra 1. januar 2021

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du vil få ansvar og tilsvarende mulighed for at præge afdelingens faglige miljø og fortsatte udvikling.

Klinisk Farmakologisk Afdeling har omkring 50 ansatte læger, farmaceuter, sygeplejersker mv. samt ca. 10 ph.d. studerende. Afdelingens hovedopgave er rådgivning af sundhedspersonale og administratorer inden for rationel farmakoterapi samt deltagelse i såvel regionalt som nationalt råds- og komitéarbejde. Afdelingen varetager desuden bl.a. uddannelse af kommende speciallæger i klinisk farmakologi, forskning, efteruddannelse af sundhedspersonale, udvikling og rådgivning om forgiftninger i Giftlinjen mm.

Overlægens hovedansvarsområder vil være:

  • Varetagelse af bivirknings- og misbrugsområdet
  • Lægemiddelkomitéarbejde herunder arbejde i regionens Task Force for Rationel Medicinanvendelse
  • Skal ud over deltagelse i Giftlinjens arbejde også indgå i Giftlinjens bagvagtsordning
Overlægen skal desuden medvirke til at sundhedsdata anvendes rationelt, herunder optimere brugen af lægemiddelrelateret data f.eks. fra Giftlinjen. Det forventes desuden ,at overlægen deltager i andre af afdelingen kerneopgaver, bl.a. lægemiddelrådgivning, uddannelses- og undervisningsopgaver samt forskningsaktiviteter.

Der forventes gode samarbejdsevner og gennemslagskraft samt stærke kliniske farmakologiske forskningskompetencer.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste arbejdstid.

Ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten for overlæger indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Foreningen af speciallæger.

Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, svarende til de 7 lægeroller i specialeordningen, jf. Region Hovedstadens vejledning: ”Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger”.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Kim Dalhoff på tlf. 3863 5101. Motiveret ansøgning, CV og andre relevante bilag sendes elektronisk via nedenstående link senest den 18. september 2020. Der afholdes samtaler i uge 43


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.