Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som vagtfri afdelingslæge ved Afdeling for Brystkirurgi, Herlev Hospital, er ledig til besættelse 01.01.2021.

En stilling som vagtfri afdelingslæge ved Afdeling for Brystkirurgi, Herlev Hospital, er ledig til besættelse pr. 01.01.2021.

Der ønskes en speciallæge inden for et kirurgisk speciale, som ønsker fagområdeuddannelse inden for mammakirurgi.

Afdeling for Brystkirurgi i Region Hovedstaden er beliggende på 2 matrikler. Brystkirurgien på Rigshospitalet er udefunktion af Herlev Hospital indtil, der kan ske en fysisk sammenlægning, denne er planlagt til 2021. Alle samarbejdende funktioner findes på både Herlev Hospital og Rigshospitalet. Afdelingen har højt specialiseret funktion inden for mammakirurgi og behandlet alle patienttyper. Onkoplastik og rekonstruktioner foretages i samarbejde med de plastikkirurgiske afdelinger.

Du kommer til at arbejde fast i en vekslen mellem ambulatorie og operationsgang. Typisk 2 dage hvert sted og 1 dag med dagvagt eller ad hoc funktioner. Du vil indgå i et team med erfarne speciallæger og faste sygeplejersker samt sekretærer, der vil bidrage til din faglige udvikling. Afdelingen er karakteriseret ved et godt arbejdsmiljø. Der er MDT-konference dagligt og afsat tid til forberedelse. Du kan blive involveret i forskning i det omfang, du ønsker. Afdelingen har en innovativ kvalitetskultur og vil gerne fremstå åben og udviklende inden for brystkræftområdet. Vi har et tæt, formaliseret samarbejde med især røntgen-, patologi, plastikkirurgisk og onkologisk afdeling.

Du bliver ansat på Herlev Hospital med Rigshospitalet som udefunktion, og dit primære arbejdssted vil dog være på enten RH-matriklen eller Herlevmatriklen. Arbejdstiden beregnes til 38.5 timer om ugen og der gives timer til afspadsering.

Vores vision er at skabe den bedste brystkirurgiske afdeling på internationalt niveau, hvor den behandling og pleje patienterne ydes er på højde med den bedste internationale standard.

Vi ønsker:

  • At alle skal opleve sig godt behandlet
  • At udvikle og skabe sammenhænge i patienternes forløb
  • At skabe resultater via engagement, udvikling og professionalisme
  • At blive oplevet som en attraktiv arbejdsplads med åben dialog, teamarbejde, god omgangstone og tryghed
Du får blandt andet ansvar for og indflydelse på:

  • At afdelingen kan tilbyde patienter en behandling på et højt specialiseret, fagligt niveau
  • At optimere samarbejdet med vores interne og eksterne samarbejdspartnere
  • At understøtte forskning- og udviklingsaktiviteter
Vi forventer, at du som person har overblik, gode samarbejds- og kommunikationsevner samt fokus på trivsel og kompetenceudvikling. Vi forventer, at du har fokus på, at patienter, pårørende og personale skal opleve sig godt behandlet.

Afdelingen er tilknyttet Københanvs Universitet og har studenter i klinisk ophod. Til varetagelse af denne undervisning er tilknyttet en professor og to kliniske lektorer. Afdelingen indgår desuden som undervisningsafdeling for speciallægeuddannelsen i kirurgi og plastikkirurgi.

Ansøgning: Din ansøgning skal udformes inden for de 7 lægeroller, så det er muligt at vurdere din erfaring og uddannelse inden for kompetenceområderne: kommunikation, samarbejde, ledelsesadmonistration, sundhedsfremme, akademikerrollen og professionalisme. Ansøgningen skal desuden vedlægges din speciallægeautorisation samt et CV, der indeholder en publikationsliste.

Ansøgningsfrist: 19.10.20. kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Henrik Flyger på telefon 27206027. Her kan også rekvireres en stillingsbeskrivelse. For generelle oplysninger om afdelingen, se afdelingens hjemmeside: https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/Afdeling_for_Brystkirurgi/Sider/default.aspx

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan også rekvireres hos ledende lægesekretær Lone Gry Schäfer, lone.gry.schaefer@regionh.dk eller telefon 29787819.

Ansøger ansættes med løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for underoardnede læger mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.