Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En uddannet kok eller professionsbachelor i ernæring og sundhed søges til vuggestue i Brønshøj

Er du glad for mad, kreativ i et køkken, og kan du lave inspirerende og økologisk mad til vuggestuebørn - så har vi måske jobbet til dig. Stillingen er ledig nu og er på 32 timer. Mødetiden planlægger du selv, men den kan være fra kl. 7 eller 7.30 og til kl. 13.30 og fredag kunne være til kl. 13.

Er det dig, der gerne vil inspirere børn og voksne med din sans for kvalitet, økologi og madglæde? Du skal tilberede mad til 75 børn og 20 voksne. Du skal udarbejde kostplan, stå for indkøb, udføre egenkontrol samt stå for rengøring af køkkenet. Køkkenet er dit alene.

Vi er en selvejende vuggestue beliggende i Brønshøj. Vi har et stort funktionelt køkken, med udstyr og redskaber efter alle kunstens regler.

Du skal kunne tale, skrive og forstå flydende dansk.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte leder Henrik Hansen på 38 60 17 55. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.vuggestuenjuvelen.dk

Ansøgningsfrist 28. april 2021, Samtalerne afholdes løbende og vi ansætter så snart, vi finder den rette.

Har dette vagt din interesse, så send din ansøgning med uddannelsesbevis og cv via knappen "Send ansøgning" . Ansættelse hurtigst muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.