Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En unik jobmulighed for dig, som ønsker at udvikle dit sygeplejefaglige virke

En unik jobmulighed

Du vågner når dit vækkeur ringer, spiser altid en for hurtig morgenmad og tager altid den samme rute til arbejde hver evig eneste dag. Men dagen er alligevel speciel – for du arbejder i KABS Hvidovre – stedet, hvor ikke en dag er ens.

I det ene øjeblik kan du vejlede patienter i injektion af heroin, det næste øjeblik, har du en behandlingssamtale som primærbehandler og pludselig bliver du kaldt hen til en akut situation. Du er konstant omgivet af interessante og skæve eksistenser fra alle folkelag, men med en ting tilfælles – nemlig afhængighed af opioider. Og du er her for at hjælpe dem i deres forløb og være med på deres rejse i tykt og tyndt.

For hos os bliver du ikke bare en sygeplejerske – du er også en støttepind, en grædepude og en vigtig brik, i et til tider kaotisk puslespil. Du er en slags tværfaglig blæksprutte, der har valgt at gøre en reel forskel og sætte dit aftryk i en verden og hverdag, langt de fleste har skudt en hvid pil efter.

For helt ærligt, vi er ikke for alle, men dem vi er for, er vi det bedste sted i verden for. Vi er nemlig ikke en institution med accelererede patientforløb og skæve arbejdstider. Vi er et helt specielt sted, hvor vi er så privilegerede at få lov til at arbejde med noget der er moderne, nyskabende og skadesreducerende – nemlig at behandle opioidafhængighed samt lægeordineret heroinbehandling.  

Hvilket også bringer os til det allerbedste ved jobbet som sygeplejerske – nemlig vores sammenhold. For du har nu den unikke jobmulighed, at kun få kollegaer der har valgt et job af præcis de samme årsager som dig.

Hvis det lyder som noget dig – så er det noget for dig. Bliv en del af KABS Hvidovre. Vi byder dig velkommen i en utrolig givende verden, både fagligt men også som menneske.

Vi tilbyder

 • Fastansættelse i en 37 timers fuldtidsstilling med stabile arbejdstider og fast weekendsvagt hver 3. weekend (Arbejdstiderne kan ligge mellem klokken 8:00 – 20:00, i praksis er vores åbningstider fra klokken 8:00 – 17:00, tirsdag dog til klokken 18:00)
 • En grundig introduktion med mentorordning
 • Relevante kurser, herunder det enestående grundkursus i heroinbehandling
 • Mulighed for kompetenceudvikling i MI, kognitiv terapi eller noget helt tredje du specifikt interesserer dig for.

En spændende hverdag

 • Medicinsk behandling af patienterne, både i vores heroinklinik, substitutionsudlevering og i åben sygepleje-funktion
 • Supervision og vejledning af patienterne i forbindelse med injektion af lægeordineret Heroin
 • Blodprøvetagninger, vaccinationer, sårpleje etc.
 • Relations arbejde med de patienter som du er primærbehandler for, herunder behandlingssamtaler og gruppebehandling
 • Socialfagligt arbejde såsom udarbejdelse af behandlingsmål, herunder behandlingsplaner og statusrapporter
 • Tværfagligt arbejde med vores socialrådgivere, socialpædagoger, afdelingslæger, behandlingskoordinater, psykomotorisk kropsterapeut, psykolog og psykiater
 • Du kommer jævnligt til at stå i etiske dilemmaer, hvor du får brug for at koble din faglighed og medmenneskelighed sammen, på en helt ny måde
 • Du kommer til at udvide din menneskelige horisont, sygeplejefaglige kunstskaber og kreativitet – da mange ting i vores speciale, skal løses på de mest finurlige og snørklede måder

Vi leder efter en

 • Uddannet sygeplejerske
 • En der brænder for at arbejde med behandling af voksne med opioidafhængighed og bidrage til den fortsatte udvikling af heroinbehandling og vores afdelings substitutionstilbud
 • Gerne erfaring med rusmiddelbehandling, psykiatri eller et andet relevant speciale
 • Erfaring med socialt arbejde er en fordel
 • Kendskab til Motivational Interviewing (MI) og/eller kognitiv terapi
 • Men vigtigst af alt – en der ønsker at være lige præcis her hos os

Er jobbet noget for dig?

Er stillingen noget for dig, så send os en ansøgning inden mandag d. 8. februar 2021 Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag d. 12. februar 20201.

I Glostrup Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos vores sundhedsfaglige souschef Stine Hansen på tlf. 2119 5182 eller vores afdelingsleder Carsten Munkholm på tlf. 2178 5153

KABS Hvidovre – Hvem er vi?

Vi er, her KABS Hvidovre, et specialiseret ambulant behandlingstilbud til voksne med opioidafhængighed. Vi har omkring 260 patienter indskrevet i behandlingen. Nogle af vores patienter har komplekse psykosociale og medicinske udfordringer og får en kombineret socialfaglig og lægelig behandling. Vi er 30 engagerede kollegaer, som er organiseret i tre tværfaglige teams bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, læger, pædagoger og socialrådgivere. Derudover er der tilknyttet psykiater, psykomotorisk kropsterapeut, psykolog, behandlingskoordinator, to souschefer samt en afdelingsleder.

Vi arbejder med evidensbaserede metoder og udover den medicinske behandling, har vi individuelle samtaler, gruppebaseret terapi, traumeterapi og miljøterapi.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.