Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Endokrinologisk afdeling søger sygeplejerske

Sygeplejerske søges til Endokrinologisk afdeling

Vi har fokus på det gode introduktionsforløb!

Vi er en Endokrinologisk afdeling med meget stor variation i det medicinske speciale. Derfor er der rig mulighed for at blive fagligt udfordret og få udviklet sine kompetencer indenfor det medicinske område. Vores patientforløb er ofte korte og en del af patienterne er akut kritisk syge med mange ko-morbiditeter. Vi har plads til 21 patienter.

De typiske sygdomme i afdelingen er: Forskellige infektionssygdomme, forværring i diabetes, elektrolytforstyrrelser, udredning af okkult sygdom f.eks. cancer, patienter med alkohol abstinenser og patienter med akut nyreinsufficiens.

Introduktion

Det er meget vigtigt for os, at du får et godt introduktionsforløb, og det er derfor meget struktureret, og foregår på følgende måde:

  • De første to uger i et learning lab. sammen med vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion. Her får du kendskab til afdelingen på en rolig og tryg måde, samtidig med at du lærer en masse basale færdigheder som du har brug for at kunne.
  • Efter forløbet i learning lab. får du en mentor, hvis vagtplan du følger i de næste 10 uger.
  • I løbet af introperioden vil der desuden være en hel dag til undervisning i afdelingens mest almindelige specialer.
  • Efter de første 12 uger, vil der stadig været masser af opgaver, som man ikke har det store kendskab til som ny sygeplejerske. Der er ingen forventning om, at du kan klare det hele allerede der. Der er altid en ældre kollega tilstede, man kan spørge.
  • Det første år vil man som ny være en del af en supervisionsgruppe sammen med de andre nye sygeplejersker, der er startet det sidste år, for at erfaringsudveksle og sparre med hinanden.
  • Vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion har skrevet Masterspeciale om nyuddannede og deres behov og ønsker som nye i sygeplejen, så det er et område, vi har fokus på.


”Jeg har følt mig godt taget imod på afdelingen, og introduktionsforløbet gav mig helt sikkert en god start”

Cæcilie (sygeplejerske, ansat sommeren 2019)Du får masser af faglig udvikling hos os

På afdelingen har vi nøglepersoner indenfor mange områder af sygeplejen. Nøglepersonerne arbejder med at udvikle sygeplejen indenfor deres område og vidensdeler med kollegaerne, så alle får øget viden om sygeplejen i relation til området. Vi har undervisning ca. 2 gange om ugen for at alle kan blive klogere på vores fag.

Derudover har vi et årshjul, hvor hver måned har sit emne.

Der arrangeres journalclubs hver måned for dem der har lyst til at øge deres kompetencer til kritisk litteraturlæsning samt til refleksion og kritisk vurdering af egen praksis.

Vi forventer, at du:

  • Har mod på faglige udfordringer.
  • Er åben i forhold til, hvordan du har det og hvor du har brug for hjælp.
  • Vil være en del af en positiv personalegruppe. Vi har et rigtig godt kollegialt samvær, hvor alle hjælper hinanden.


Stillingen er 32/37 timer/ugl., med weekendvagt hver 3. uge. Fordelt på dag-, aften- og nattevagter. Vi bruger MinTid, hvilket betyder at man kan ønske sine vagter. Hvis du har spørgsmål, eller har du lyst til at komme ud at se afdelingen og drikke en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Dahl på mail: camilla.sophie.baastrup.dahl@regionh.dk eller telefon: 38635159.

Du kan også blive klogere på vores afdeling ved at tjekke vores instagramprofil: http://instagram.com/endo_i_bfh og Facebookside: https://www.facebook.com/regionh.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.