Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Endokrinologisk overlæge eller afdelingslæge til Hormonafdelingen (Medicin 2) på Slagelse og Næstved Sygehuse

VIL DU VÆRE MED TIL AT SÆTTE DIT PRÆG PÅ EN STOR OG AKTIV ENDOKRINOLOGISK AFDELING?

Vi søger en endokrinologisk overlæge eller afdelingslæge, der gerne vil være en del af en af en aktiv, travl og velfungerende endokrinologisk afdeling på Slagelse og Næstved sygehuse.

Der vil være mulighed for, at du kan få funktion indenfor de områder, der interesserer dig og/eller have fokus på patientkategorier, som du finder særlig interessante. Vi har både diabetes og anden endokrinologi (fx thyreoidea sygdomme og sygdomme i calciummetabolismen) i afdelingen og vi har regionsfunktion indenfor hypofysesygdomme. Der vil være mulighed for at deltage i mere specialiserede teams som fx insulinpumpebehandling eller at få egne ansvarsområder indenfor forskellige områder afhængig af interesse.

Hvis du er interesseret i forskning er der gode muligheder for at deltage i et aktivt forskningsmiljø med en nyansat professor i endokrinologi fra 1. januar 21. Hvis du er interesseret i særlig form for videreuddannelse, så er der også mulighed for dette, og vi er fleksible i forhold til arbejdstilrettelæggelse fx hjemmearbejdsdage og deltidsstillinger. Vi er åbne for gode ideer og vil meget gerne udvikle endokrinologien indenfor vores områder, og vores store patientindtag giver fantastiske muligheder for faglig udvikling. Der er således god mulighed for, at du kan være med til at præge udviklingen i afdelingen.

Steno Diabetes Center er en del af afdelingen.

Region Sjælland har som den eneste region valgt, at Steno Diabetes Center er decentralt placeret på regionens sygehuse. Det betyder at diabetesbehandlingen er en integreret del af afdelingens drift i samarbejde med Steno Diabetes Center. Helt lavpraktisk betyder det, at man som læge ser patienter med både diabetes og andre endokrinologiske sygdomme. Den decentrale placering giver gode muligheder for at deltage i både forsknings- og udviklingsprojekter, som kører via Steno Diabetes Center. Hvor man via samarbejdet vil opleve mulighed for kompetenceudvikling og støtte fra rutinerede projektledere.

Du vil have hovedarbejdssted i Slagelse, men du vil også skulle varetage ambulante funktioner i Næstved. Dine dagfunktioner vil være indenfor endokrinologi enten i form af stuegang eller i form af ambulatoriefunktion i endokrinologisk ambulatorium. Du vil indgå i det fælles medicinske bagvagtslag, som er døgnvagt med tilstedeværelse på Slagelse Sygehus. Den fælles medicinske bagvagt dækker alle medicinske specialer undtagen kardiologi, og deles med den anden medicinske afdeling. Vi dækker 2 vagter pr. uge, hvilket betyder, at du vil have 1-2 vagter pr. måned.

De endokrinologiske funktioner

Afdelingen har stor ambulant endokrinologisk aktivitet med i alt 14.500 besøg om året. Der er store ambulatorier på både Slagelse og Næstved sygehuse. De endokrinologiske hovedfunktioner som fx diabetes thyreoidea, osteoporose, kalk og andre endokrinologiske sygdomme varetages både i Slagelse og Næstved. Regionsfunktionen indenfor hypofysesygdomme varetages kun i Slagelse.

Afdelingen er meget forskningsaktiv indenfor diabetes, hvor vi har en professor og flere ph.d. studerende. Der er således god mulighed for at deltage i et aktivt forskningsmiljø.

Vi deltager i hoveduddannelsen i endokrinologi og har hoveduddannelseslæger både i slutningen og starten af deres hoveduddannelsesforløb.

Vi forventer

  • At du vil være med til at præge afdelingen med høj faglighed, høj kvalitet og engagement

  • At du bidrager til godt tværfagligt samarbejde

  • At du indgår i supervision og undervisning af yngre læger, medicinstuderende og sygeplejersker

Vi tilbyder

  • Et udfordrende job på et højt fagligt niveau

  • Gode muligheder for forskning

  • Mulighed for ansvarsområder indenfor dine interesseområder

  • Mulighed for at være med til at præge udviklingen i afdelingen

  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt

  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse og mulighed for deltid

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt ledende overlæge Susette Krohn Therkelsen, 22 32 57 85, skth@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.