Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Endoskopisygeplejerske til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital

Endoskopisygeplejerske til Abdominalcenter K,  
Bispebjerg Hospital 
 
 
Endoskopiafsnittet K-ENDO i Abdominalcenter K søger ny kollega per 1. april 2018 i 1 års vikariat med mulighed for fastansættelse. Stillingen er fuldtid eller timetal efter aftale med daglig arbejdstid mellem kl. 08.00-16.00 alle hverdage.  
 
Du kommer til at indgå i et team bestående af 20 endoskopisygeplejersker, 1 sygeplejerske med specialfunktion, 3 endoskopiske serviceassistenter, 1 ass. afdelingssygeplejerske, 1 afdelingssygeplejerske samt 3 overlæger fastansat i endoskopien, hvoraf 1 afsnitsleder.  
 
Vi tilbyder et velfungerende afsnit med fokus på den gode trivsel, høj faglig standard og godt tværfagligt samarbejde. Du vil få en grundig introduktion til afsnittet samt individuel tilrettelagt oplæring i specialet, dette i samarbejde med sygeplejerske med specialfunktion. Du vil blive tilknyttet faste kontaktsygeplejersker i introduktionsperioden. Du kommer til at deltage i arbejdet på endoskopistuerne, dokumentation af sygeplejen samt observation af patienter.  
 
Endoskopiafsnittet består af 8 undersøgelsesstuer, egen opvågning og skopvaskerum. Vi modtager indlagte, akutte og elektive patienter til kontrol og/eller behandling.  
 
Vi forventer gode tekniske færdigheder, at du vil være aktiv medspiller i teamet og er interesseret i det tværfaglige samarbejde. Vi lægger vægt på god kommunikation og interesse i udviklingen af den endoskopiske sygepleje. Ikke tekniske færdigheder vægtes højt og tillægges stor betydning for patienternes ophold i afsnittet.  
 
Du har muligvis erfaring fra lignende stilling eller erfaring fra ambulatorium, operationsafsnit eller sengeafsnit.  
 
Ansøgningsfrist fredag d. 09.02.18 kl. 12.00. 
 
Ansættelsessamtalerne vil finde sted i uge 7 og mandag i uge 9.  
 
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte sygeplejerske med klinisk specialfunktion Gitte Christensen på tlf. 3091 4235 eller på mail; gitte.christensen.03@regionh.dk. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her