Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energi- og varmeplanlægger til ambitiøs klimaindsats - barselsvikar

Fredensborg Kommune er en ambitiøs klimakommune. Vi søger en barselsvikar til energi- og varmeplanlægning, der også vil være med til at omsætte kommunens klimamålsætninger til konkrete projekter og resultater. Planlæggeren kommer til at arbejde med klimaindsatsen i kommunens Energicenter, der inspirerer borgere og virksomheder til at spare energi, køre grønt og klimatilpasse.
 
Energi- og varmeplanlæggeren skal varetage myndighedsopgaver og planlægge for varmeforsyningen i samarbejde med forsyningsselskaber og andre berørte parter, fx i forbindelse med nye boligområder, udvidelse af forsyningsnet og konvertering af naturgasområder etc.
 
Herudover deltage i den tværkommunale varmeplanlægning i projektet ”Grøn varme” og i det regionale projekt ”Energi på Tværs”.
 
Derudover kan vores nye kollega forvente at indgå i projekter om klima og energibesparelser. Opgaverne er samlet set:
 

 • Myndighedsvaretagelse, fremlægge projektforslag for varmeforsyningen til politisk godkendelse, samt samarbejde med vores forsyningsselskab Norfors om udviklingen af grøn fjernvarme og den kollektive varmeforsyning.
 • Strategisk varmeplanlægning for at gøre varmeforsyningen grøn, bl.a. gennem det tværkommunale projekt ”Grøn varme” og som beskrevet i Byrådets handlingsplan for energi og varme (se her) .
 • Energiplanlægning, skrive politiske dagsordner og samarbejde med energiselskaber og interessenter om analyse og planer for løsninger.
 • Energibesparelser og -effektivisering, politiske dagsordner og samarbejde med borgere og rådgivere om planer for løsninger og konkrete indsatser. F.eks. for boligejerne, virksomheder og skoleelever.
 • Energi og CO2-regnskab – kortlægning, beregning og formidling
 • Vidensindsamling og borgerinddragelse i klimaindsatsen.

Opgaverne vil blive nærmere fastlagt afhængig af din profil og i samarbejde med det eksisterende team.
 
Vi lægger vægt på at du:
 
 • Har en relevant akademisk uddannelse.
 • Har viden om energisystemet og energisektoren.
 • Har kendskab til og helst erfaring med varmeplanlægning.
 • Har erfaring med kommunens myndighedsrolle og sagsfremstilling.
 • Har interesse for formidling og viden om energi og klima, så du kan være med til at inspirere og motivere borgere og virksomheder til at spare energi og køre grønt.
 • Har mod på/erfaring med projektledelse,  at drive processer samt at sikre effekt af indsatsen og følge op.
 • Har interesse for at bruge digitale redskaber i arbejdet.
 • Kan samarbejde på tværs af fagligheder i en politisk ledet organisation, samt med borgere, virksomheder og professionelle aktører.
 • Kan kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk.
 • Er en god kollega.
 • Kan have mange bolde i luften, har gå på mod og en systematisk tilgang til opgaveløsningen.

Om centeret
Team Klima, Administration og Udvikling er forankret i Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv, hvor vi lægger vægt på at yde god service i samarbejde med virksomheder, borgere, kollegaer og politikere. I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klima, affald, mobilitet og infrastruktur, erhverv og turisme. Inddragelse og tværfagligt samarbejde giver os mulighed for at skabe de bedst mulige løsninger til borgernes, virksomhedernes og almenvellets bedste.

Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, og vi har fleksibel arbejdstid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer og i henhold til principperne i Ny Løn. Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Ansøgningsfristen er mandag den 22. februar og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10 og 11. Forventet tiltrædelse senest 1. maj, gerne før.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Katja Klepsch på 7256 5429 eller Johan Vedel  på tlf. nr. 7256 5546.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.