Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energichef

Strategisk ledelse af varme- og el-området

Vestforsyning er veldrevet og konkurrencedygtig på kerneforretningen og bruger dette som platform for en offensiv strategi, der sikrer, at Holstebro Kommunes ambitioner ift. forsyningssikkerhed, økonomi og takstudvikling, klima og miljø, innovation og arbejdspladser/-miljø føres ud i livet. 

Vestforsyning har – bl.a. som led i et generationsskifte – valgt at gentænke sin organisering og besluttet at oprette en ny stilling som energichef, der har det samlede ansvar for Vestforsynings varme- og elforsyning (herunder belysning) samt målerafdeling/lager.

Energichefen har reference til den administrerende direktør og vil få ansvaret for en varmeorganisation bestående af ca. 15 medarbejdere, heraf 2 afdelingsledere samt en el-/måler-organisation bestående af ca. 23 medarbejdere, heraf 3 afdelingsledere.

Vi lægger vægt på, at du fokuserer på den overordnede drift og udvikling af varme og el-området, og sikrer inddragelse afdelingslederne i varetagelse af den daglige drift. Derudover skal energichefen sikre samarbejdet mellem el- og varmeområdet i det omfang, der kan opnås synergieffekter på det drift-, og personalemæssige, tekniske og investeringsmæssige område.

Du vil få et særdeles alsidigt job, hvor du er Vestforsynings primær-ansvarlige overfor myndighederne og skal sikre et godt og professionelt samspil med disse. Du bliver overordnet ansvarlig for de energi-tekniske fagområders tilrettelæggelse og dispositioner — økonomisk, fagligt og personalemæssigt i henhold til godkendte budgetter. Du skal også bidrage til at fremme forretningsområdernes strategiske udvikling og tilpasning.

Energichefen skal, som ansvarlig for denne del af koncernens infrastruktur, udarbejde langsigtede investeringsplaner til opretholdelse, fornyelse og udbygning af strukturerne, herunder være på forkant med indførelse af ny teknologi i anlæggene, i organisationen og i styringen. Og du vil få medansvar for koncernens udvikling, implementering og salg af serviceydelser, produkter og opgaver, herunder kommercielle aktiviteter iht. koncernens vedtagne udviklings- og vækststrategi.

Som leder skal du medvirke til at bevare en kultur, hvor tillid, respekt og inddragelse er bærende elementer. Du skal bidrage til at fremme udvikling og nytænkning i organisationen ved at skabe åbenhed og at fremme en debatkultur, hvor dine medarbejdere i særklasse har frihed og plads til at ytre sig.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor ingeniørfaget (gerne energi) eller er uddannet maskinmester suppleret med kommerciel og ledelsesmæssig uddannelse og erfaring. 

Du arbejder sandsynligvis nu i en større virksomhed og kan dokumentere solide og synlige resultater indenfor produktion og distribution af varme eller erfaring med drift af større elforsyningsanlæg samt med strategisk arbejde i form af udarbejdelse og implementering af strategiske beslutninger. 

Du er en erfaren leder (også af ledere), og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 

Læs meget mere om stillingen og den efterspurgte personprofil her: (link til Job- og kravprofil).

Alle, der overvejer deres interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte konsulent Thomas Gajhede, Mercuri Urval, på telefon 2084 1030 eller e-mail: thomas.gajhede@ mercuriurval.com. Alle henvendelser behandles fortroligt, og Vestforsyning orienteres ikke uden forudgående aftale herom. 

Alternativt kan direktør Christian Hagelskjær kontaktes på telefon 9612 7310 eller e-mail: .

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-08221). Ansøgningsfristen er den 28. april 2021.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet hos Jobfinder. 

Vestforsyning A/S er en multiforsyningskoncern, der ejer, producerer, driver og leverer forsyningsydelser og udøver sideordnet virksomhed i tilknytning hertil. Kerneopgaverne er inden for produktion, distribution og levering af el, vand, varme, biogas, distribution og rensning af spildevand samt belysning, elhandel og serviceydelser.

Vestforsynings geografiske marked er Nordvestjylland med primært fokus på Holstebro Kommune. 

Se mere på www.vestforsyning.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.