Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energikonsulent til Kommunale Ejendomme

Interesserer du dig for energibesparelser i bygninger, og trives du i en ansvarsfuld stilling i en mindre organisation, hvor vi er tæt på hinanden, så er du måske vores nye energikonsulent.

Vi er i Kommunale Ejendomme en afdeling med 20 ansatte, under Miljø & Teknik i Albertslund Kommune. Bygningsmassen består ud over skoler og institutioner af sportshaller, svømmehaller, plejehjem, sundhedshus,  Materialegård og andet – i alt ca. 170.000 m2.

I Albertslund arbejder vi på en ambitiøs klimaplan, som kræver at vores ejendomme fremover skal blive mere energirigtige, klimavenlige og grønnere. Politikerne har i det netop vedtagne budget besluttet, at vi skal arbejde henimod, at kommunens bygninger bliver CO2 neutrale inden 2030. For at komme i mål vil det kræve arbejde på mange niveauer helt fra omfattende planer for store energirenoveringer, planer for opsætning af solceller, overgang til lavtemperaturfjernvarme samt til at arbejde med optimering af vores drift fx af de tekniske anlæg. Formålet er, at bygningerne skal bruge mindre energi end i dag, og samtidig have et godt indeklima samt god funktionalitet og æstetik. Vi har stor fokus på digitalisering og brug af data til optimering, blandt andet via GIS og IOT.

Som energikonsulent indgår du i et team, som er ansvarlige de kommunale ejendomme. Du skal være i stand til at kunne analysere en bygnings energiforbrug med henblik på at udarbejde forslag til energiforbedringer af både klimaskærm og tekniske anlæg både i form af større renoveringsforslag, men også i relation til den almindelige driftsoptimering. Dit arbejde vil blive udført i tæt samspil med brugerne af de kommunale ejendomme, kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere såsom håndværkere, rådgiver, forskningsinstitutioner mm.

Du har en bred forståelse for energi og klimaområdet samt gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du er serviceminded, udviklingsorienteret, resultatsøgende og arbejder struktureret og systematisk med opgaverne. Du er villig til at byde ind på nye opgaver, da vi er en lille organisation med en bred opgaveportefølje. Du får stor mulighed for selv at tilrettelægge din tid i en travl hverdag. Du trives i en udadvendt rolle og er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker på mange niveauer. Vi forventer, at du brænder for udvikling og drift af energirigtige bygninger, og kan se dig selv som en vigtig brik i vores arbejde med at reducere energiforbruget i vores bygninger. Du er god til at begå dig i en politisk ledet organisation, og har lyst og evner til at udarbejde mødesager, notater og anden dokumentation til det politiske system. 
Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, med gode udviklingsmuligheder, i et tværfagligt miljø med mange forskellige kompetencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2021. Der er tale om en nyoprettet stilling med en ugentlig gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Kommunale Ejendomme Frederik Lerche på mail fle@albertslund.dk eller tlf. 29 42 84 15.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV til os via linket nedenfor senest den 15. november 2020. Samtalerne afholdes den 19. november og evt. 2. runde samtaler den 23. november.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.