Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energisk distributionskoordinator med lyst til distanceledelse

Arbejder du selvstændigt og struktureret og er du resultatorienteret? Synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så har vi jobbet til dig i afdeling ”Nordsjælland”.

Om jobbet 

FK Distribution søger en proaktiv, resultatorienteret og struktureret distributionskoordinator til koordinering, opfølgning og ledelse af eget distributionsområde.

Du får selvstændigt ansvar for distribution af aviser og reklamer i dit distributionsområde. Du bliver en del af et team på 12 og kommer primært til at arbejde med:

  • Rekruttering og introduktion af nye omdelere
  • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på ugens distributionsaktiviteter
  • Ledelse, koordinering og opfølgning på 120-150 omdelere
  • Reklamationsbehandling og opfølgning på distributionskvaliteten i dit område

Vi benytter i stort omfang omdelere under 18 år i vores distribution. Det er derfor afgørende, at du synes ledelse af unge mennesker på distancen lyder som en sjov udfordring, og at du naturligt kommunikerer i øjenhøjde med unge mennesker, samt er fortrolig med de digitale platforme, som unge benytter i dag.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job, med en god variation i de daglige opgaver, hvor du løbende vil blive stillet over for nye udfordringer både fagligt og personligt. Vi arbejder inden for normal arbejdstid. Herudover vil du også indgå i afdelingens vagtordning.

Om dig

Jobbet er for dig, som er arbejdsom, og synes, at et job i faste rammer med et højt aktivitetsniveau og mange deadlines er spændende og motiverende. Du forstår at bevare overblikket og samtidig huske vigtige detaljer på trods af en til tider travl hverdag med mange og varierende arbejdsopgaver. Derudover er du samarbejdsorienteret, empatisk og trives med mange kontaktflader. Vi forventer, at du er:

  • Velformuleret på dansk i tale og på skrift 
  • Fortrolig med engelsk 
  • En erfaren IT-bruger med et solidt kendskab til Office-pakken. 
  • Har en ungdoms- eller kontoruddannelse eller tilsvarende oparbejdet erhvervserfaring. 
  • Fortrolig med brugen af sociale medier i din daglige kommunikation  

2-4 års erfaring som kontorassistent, koordinator eller erfaring fra distributions-, service- eller detailbranchen er et plus. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at få succes i jobbet.

FK Distribution er eksperter 

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.  

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage og kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse fællesarrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  

Interesseret? 

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte distributionschef Lisbeth Hemmje på tlf. 6124 6683. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.