Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag?

I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af flersprogede og fantastisk dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox, som løser opgaver på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er med til at koordinere og afholde møder, samt sørge for skriftlige afrapporteringer. Du har en bred kontaktflade, både internt og eksternt, i forhold til matching af opgaver. 

Herudover er du med til løbende at udvikle Memox og arbejde med de udviklingsprojekter, der passer til dine kompetencer og interesser.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er socialrådgiver eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har et bredt kendskab fra arbejdet i en offentlig organisation og har dermed konkret forståelse og erfaring med kommunernes behov og betingelser. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og det er essentielt for os at være en god, professionel og pålidelig samarbejdspartner.
  • Du er fagligt skarp og kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til serviceloven på børneområdet, og har meget gerne viden om Signs of Safety.
  • Du er exceptionelt god til at samarbejde, og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre. Du er interesseret i andre mennesker, god til at spille andre bedre og stærk på at forstå og agere i forskellige kontekster. 
  • Du er selvstændig, initiativrig, god til at systematisere dit arbejde, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere, når tingene ikke går som planlagt.
  • Du er bekendt med dine svagheder og styrker, og er i stand til at arbejde med dig selv, for hele tiden at blive bedre, såvel menneskeligt som fagligt.

Som koordinator hos Memox vil du:

  • Blive en del af en arbejdsplads, som er funderet på en dyb respekt for vores samarbejdspartnere og udsatte familier– det gennemsyrer den måde vi taler på, og hvordan vi agerer i det daglige, og det er med til at gøre Memox til et rigtig godt sted at arbejde.
  • Blive en del af en arbejdsplads, der er i rivende udvikling, som du kan være med til at præge.
  • Blive en del af en arbejdsplads med mennesker med mange forskellige nationaliteter og faglige baggrunde. Tonen er uformel, venlig og imødekommende. Den er præget af, at alle, der arbejder hos Memox, er meget glade for at være her.
  • Blive en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet, vilde ideer, høj faglighed, begejstring, og en stor glæde ved at arbejde med udsatte familier. 

Derudover lægges der vægt på en tydelig og anerkendende ledelsesstil, samt at alle tager et stort ansvar for at have en velfungerende arbejdsplads og være rigtig gode kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelser pr. 1. maj 2018.

Arbejdssted: Hovedafdelingen på Amager i København. Det er en fordel, hvis du har bil, da der er en del transport forbundet med stillingen.

Arbejdstid: 37 timer med flekstidsordning.

Søg stillingen senest den 14. marts kl. 9. Send CV og ansøgning til info@memox.dk.
Hvis du ikke har hørt fra os inden den 20. marts er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Vi holder ansættelsessamtaler den 21. og 23. marts.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder, Ida Marie Bundvig på tlf.: 5384 3317 ligesom du kan læse mere om Memox her: www.memox.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Er du vores nye telemarketing koordinator ?

SF - Socialistisk Folkeparti

København
SF søger en studentermedhjælp til at stå i spidsen for det telemarketing team, der skal engagere flere i kampen for et mere solidarisk og grønt Danmark? Har du erfaring med at være teamleder for et call-center? Går du gerne forrest og griber røret? ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

IT-INTERESSERET DISPATCHER MED GOD ERFARING TIL FUJITSU I BALLERUP

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Ernæringskoordinator til Slottet (barselsvikariat)

Slottet

Brænder du for at gøre en forskel for skrøbelige ældre med din ernæringsviden som dit værktøj? Får du energi af at arbejde tværfagligt og udfolde din viden om ernæring med de ældres livskvalitet som overordnet formål? Regnbueplejehjemmet Slottet søg...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Teamkoordinator til Københavns trafikafvikling (signalteamet), Center for Trafik og Byliv

Center for Trafik og Byliv

Kan du stå i spidsen for det team, der driver og udvikler Københavns trafiksignaler til gavn for byens borgere og brugere? Vil du være med til at sikre en velfungerende trafikafvikling, kommunikere effektivt med borgere og brugere, samt underbygge o...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Facility Management koordinator til Rigspolitiet (tidsbegrænset stilling)

Koncern HR

København
København, Rigspolitiet, Koncernstyring Trives du i en serviceminded rolle, som har betydning for alle medarbejdere på en arbejdsplads? Så er stillingen som Facility Management koordinator muligvis noget for dig. Afvekslende hverdag med fokus på god...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018