Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag?

I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af flersprogede og fantastisk dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox, som løser opgaver på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er med til at koordinere og afholde møder, samt sørge for skriftlige afrapporteringer. Du har en bred kontaktflade, både internt og eksternt, i forhold til matching af opgaver. 

Herudover er du med til løbende at udvikle Memox og arbejde med de udviklingsprojekter, der passer til dine kompetencer og interesser.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er socialrådgiver eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har et bredt kendskab fra arbejdet i en offentlig organisation og har dermed konkret forståelse og erfaring med kommunernes behov og betingelser. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og det er essentielt for os at være en god, professionel og pålidelig samarbejdspartner.
  • Du er fagligt skarp og kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til serviceloven på børneområdet, og har meget gerne viden om Signs of Safety.
  • Du er exceptionelt god til at samarbejde, og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre. Du er interesseret i andre mennesker, god til at spille andre bedre og stærk på at forstå og agere i forskellige kontekster. 
  • Du er selvstændig, initiativrig, god til at systematisere dit arbejde, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere, når tingene ikke går som planlagt.
  • Du er bekendt med dine svagheder og styrker, og er i stand til at arbejde med dig selv, for hele tiden at blive bedre, såvel menneskeligt som fagligt.

Som koordinator hos Memox vil du:

  • Blive en del af en arbejdsplads, som er funderet på en dyb respekt for vores samarbejdspartnere og udsatte familier– det gennemsyrer den måde vi taler på, og hvordan vi agerer i det daglige, og det er med til at gøre Memox til et rigtig godt sted at arbejde.
  • Blive en del af en arbejdsplads, der er i rivende udvikling, som du kan være med til at præge.
  • Blive en del af en arbejdsplads med mennesker med mange forskellige nationaliteter og faglige baggrunde. Tonen er uformel, venlig og imødekommende. Den er præget af, at alle, der arbejder hos Memox, er meget glade for at være her.
  • Blive en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet, vilde ideer, høj faglighed, begejstring, og en stor glæde ved at arbejde med udsatte familier. 

Derudover lægges der vægt på en tydelig og anerkendende ledelsesstil, samt at alle tager et stort ansvar for at have en velfungerende arbejdsplads og være rigtig gode kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelser pr. 1. maj 2018.

Arbejdssted: Hovedafdelingen på Amager i København. Det er en fordel, hvis du har bil, da der er en del transport forbundet med stillingen.

Arbejdstid: 37 timer med flekstidsordning.

Søg stillingen senest den 14. marts kl. 9. Send CV og ansøgning til info@memox.dk.
Hvis du ikke har hørt fra os inden den 20. marts er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Vi holder ansættelsessamtaler den 21. og 23. marts.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder, Ida Marie Bundvig på tlf.: 5384 3317 ligesom du kan læse mere om Memox her: www.memox.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Koordinator til byggeprojekter og porteføljestyring i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Byggeri

København
Vi søger en medarbejder, der selvstændigt kan varetage porteføljestyring og levere afrapportering af høj kvalitet, som kan stå for koordinering af de forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med gennemførelse af byggesager. Derudover kan du påtage s...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Driftskoordinator til Københavns bemandede legepladser (barselsvikariat)

Bemandede Legepladser

København
I København er der snart 27 bemandede legepladser fordelt over hele byen. Her er personalet ansat til at skabe trygge mødesteder og åndehuller for hele familien. Bemandede legepladser er organiseret i Center for Driftsudvikling, Byens Drift, Teknik ...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Rådgivningskoordinator til Trampolinhuset

Trampolinhuset S/I

København
Trampolinhuset er et brugerinddragende medborgerhus for asylansøgere, flygtninge og andre borgere i Danmark. Huset blev stiftet som et borgerinitiativ i 2010, men er i dag en selvejende institution med en professional bestyrelse og 12 ansatte. Vi ti...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:4. december 2018

Foreningen Grønlandske Børn søger koordinator for drift og fundraising

FORENINGEN GRØNLANDSKE BØRN

Elsker du at sætte i system, optimere arbejdsgange og finde nye løsninger? Og har du lyst til at stå i spidsen for systematisering af driften og fundraisingaktiviteterne i en mindre NGO, der arbejder for at sikre gode vilkår for grønlandske børn? Så...
Indrykket:15. oktober 2018
Udløbsdato:7. november 2018

Faglig- /teamkoordinator for team i Efterretningsafdelingen i Politiets Efterretningstjeneste

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Vil du arbejde med operativ teknologi og infrastruktur i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du stå i spidsen for et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betyd...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:19. november 2018