Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag?

I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af flersprogede og fantastisk dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox, som løser opgaver på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er med til at koordinere og afholde møder, samt sørge for skriftlige afrapporteringer. Du har en bred kontaktflade, både internt og eksternt, i forhold til matching af opgaver. 

Herudover er du med til løbende at udvikle Memox og arbejde med de udviklingsprojekter, der passer til dine kompetencer og interesser.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er socialrådgiver eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har et bredt kendskab fra arbejdet i en offentlig organisation og har dermed konkret forståelse og erfaring med kommunernes behov og betingelser. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og det er essentielt for os at være en god, professionel og pålidelig samarbejdspartner.
  • Du er fagligt skarp og kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til serviceloven på børneområdet, og har meget gerne viden om Signs of Safety.
  • Du er exceptionelt god til at samarbejde, og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre. Du er interesseret i andre mennesker, god til at spille andre bedre og stærk på at forstå og agere i forskellige kontekster. 
  • Du er selvstændig, initiativrig, god til at systematisere dit arbejde, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere, når tingene ikke går som planlagt.
  • Du er bekendt med dine svagheder og styrker, og er i stand til at arbejde med dig selv, for hele tiden at blive bedre, såvel menneskeligt som fagligt.

Som koordinator hos Memox vil du:

  • Blive en del af en arbejdsplads, som er funderet på en dyb respekt for vores samarbejdspartnere og udsatte familier– det gennemsyrer den måde vi taler på, og hvordan vi agerer i det daglige, og det er med til at gøre Memox til et rigtig godt sted at arbejde.
  • Blive en del af en arbejdsplads, der er i rivende udvikling, som du kan være med til at præge.
  • Blive en del af en arbejdsplads med mennesker med mange forskellige nationaliteter og faglige baggrunde. Tonen er uformel, venlig og imødekommende. Den er præget af, at alle, der arbejder hos Memox, er meget glade for at være her.
  • Blive en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet, vilde ideer, høj faglighed, begejstring, og en stor glæde ved at arbejde med udsatte familier. 

Derudover lægges der vægt på en tydelig og anerkendende ledelsesstil, samt at alle tager et stort ansvar for at have en velfungerende arbejdsplads og være rigtig gode kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelser pr. 1. maj 2018.

Arbejdssted: Hovedafdelingen på Amager i København. Det er en fordel, hvis du har bil, da der er en del transport forbundet med stillingen.

Arbejdstid: 37 timer med flekstidsordning.

Søg stillingen senest den 14. marts kl. 9. Send CV og ansøgning til info@memox.dk.
Hvis du ikke har hørt fra os inden den 20. marts er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Vi holder ansættelsessamtaler den 21. og 23. marts.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder, Ida Marie Bundvig på tlf.: 5384 3317 ligesom du kan læse mere om Memox her: www.memox.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teamkoordinator for proces- og arbejdsgangsteam til landets største socialforvaltning

Organisationsudvikling

Har du dokumenteret erfaring med optimering, design og implementering af arbejdsgange, og forstår du at understøtte god driftsledelse? Kan du se dig selv bidrage til realiseringen af Socialforvaltningens store indsats Fælles Digital Fremtid og arbej...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Koordinerende planlægger til vedligeholdelsesopgaver på jernbanen

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Har du planlægnings- og koordineringsgen, og er du god til at se forbedringsmuligheder? Så kan du være med til at sikre effektiviteten i Banedanmarks vedligeholdelsesaktiviteter. Få en stilling med spændende udfordringer, hvor du spiller en central ...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:29. juni 2018

Testassistent med kendskab til jernbanen

Banedanmark afsnit E, Amerika Plads 38

København
Har du erfaring fra testmiljø kombineret med servicegen? Banedanmark er i gang med danmarkshistoriens største jernbaneprojekt udskiftningen af alle signalanlæg med en helt ny digital signalteknologi. I den forbindelse har vi oprettet en selvstændig ...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:27. juni 2018

Room Service søger nye koordinatorer

Room Service Aps

København
Vi søger en m k til at indgå i vores team af koordinatorer med opstart hurtigst muligt. Jobbet Stillingen er på 2-3 vagter ugentligt. Vagterne ligger mandag fredag fra 16-22:30 og lørdag søndag fra 11-22:30. Arbejdsopgaverne består af: Koordinering ...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:13. juli 2018

GCP-koordinator/monitor ved Københavns Universitetshospitals GCP-enhed

Bispebjerg Hospital

GCP-enheden i København søger en GCP-koordinator 1. oktober 2018 til monitorering af kliniske lægemiddelforsøg på Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler. Har du lyst til et job, hvor du tilrettelægger og udfører den lovpligtige monitorer...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018