Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag?

I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af flersprogede og fantastisk dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox, som løser opgaver på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er med til at koordinere og afholde møder, samt sørge for skriftlige afrapporteringer. Du har en bred kontaktflade, både internt og eksternt, i forhold til matching af opgaver. 

Herudover er du med til løbende at udvikle Memox og arbejde med de udviklingsprojekter, der passer til dine kompetencer og interesser.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er socialrådgiver eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har et bredt kendskab fra arbejdet i en offentlig organisation og har dermed konkret forståelse og erfaring med kommunernes behov og betingelser. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og det er essentielt for os at være en god, professionel og pålidelig samarbejdspartner.
  • Du er fagligt skarp og kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til serviceloven på børneområdet, og har meget gerne viden om Signs of Safety.
  • Du er exceptionelt god til at samarbejde, og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre. Du er interesseret i andre mennesker, god til at spille andre bedre og stærk på at forstå og agere i forskellige kontekster. 
  • Du er selvstændig, initiativrig, god til at systematisere dit arbejde, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere, når tingene ikke går som planlagt.
  • Du er bekendt med dine svagheder og styrker, og er i stand til at arbejde med dig selv, for hele tiden at blive bedre, såvel menneskeligt som fagligt.

Som koordinator hos Memox vil du:

  • Blive en del af en arbejdsplads, som er funderet på en dyb respekt for vores samarbejdspartnere og udsatte familier– det gennemsyrer den måde vi taler på, og hvordan vi agerer i det daglige, og det er med til at gøre Memox til et rigtig godt sted at arbejde.
  • Blive en del af en arbejdsplads, der er i rivende udvikling, som du kan være med til at præge.
  • Blive en del af en arbejdsplads med mennesker med mange forskellige nationaliteter og faglige baggrunde. Tonen er uformel, venlig og imødekommende. Den er præget af, at alle, der arbejder hos Memox, er meget glade for at være her.
  • Blive en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet, vilde ideer, høj faglighed, begejstring, og en stor glæde ved at arbejde med udsatte familier. 

Derudover lægges der vægt på en tydelig og anerkendende ledelsesstil, samt at alle tager et stort ansvar for at have en velfungerende arbejdsplads og være rigtig gode kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelser pr. 1. maj 2018.

Arbejdssted: Hovedafdelingen på Amager i København. Det er en fordel, hvis du har bil, da der er en del transport forbundet med stillingen.

Arbejdstid: 37 timer med flekstidsordning.

Søg stillingen senest den 14. marts kl. 9. Send CV og ansøgning til info@memox.dk.
Hvis du ikke har hørt fra os inden den 20. marts er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Vi holder ansættelsessamtaler den 21. og 23. marts.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder, Ida Marie Bundvig på tlf.: 5384 3317 ligesom du kan læse mere om Memox her: www.memox.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

IT & Compliance Koordinator

ARBEJDSMARKEDETS FERIEFOND

København
Som IT Compliance koordinator i Arbejdsmarkedets Feriefond besidder du en stærk faglig, metodisk og praktisk profil bredt inden for IT. Du gennemfører og dokumenterer selv en række planlagte sikkerheds kontroller, koordinerer leverandørindsatser, ge...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:29. august 2018

Souschef til Forsvarsministeriets Beredskabs- og Hjemmeværnskontor

Forsvarsministeriet

København
Har du lyst til at drive politikudviklingen og styringen af beredskabet og Hjemmeværnet i Danmark og samtidig være chefens højre hånd? Vi søger en dygtig souschef, som er klar til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver inden for ledelse, poli...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Souschef til Forsvarsministeriets Beredskabs- og Hjemmeværnskontor

Forsvarsministeriet

København
Har du lyst til at drive politikudviklingen og styringen af beredskabet og Hjemmeværnet i Danmark og samtidig være chefens højre hånd? Vi søger en dygtig souschef, som er klar til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver inden for ledelse, poli...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Faglig koordinator til tværfaglig udrednings- og rehabiliteringsenhed i lokalområde Vanløse/Brønshøj/Husum

LK Vanløse Brønshøj Husum Visitation - Medarbejdere

Har du lyst til at være faglig koordinator for en tværfaglig udrednings- og rehabiliteringsenhed i tæt samarbejde med lokalområdets sygeplejeleder, teamleder i træningscenter og faglig leder i myndighedsafdelingen? Så er du sikkert den faglige koord...
Indrykket:17. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Kontraktkoordinator til vedligeholdelsesopgaver på jernbanen

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Vi søger en ny kontraktkoordinator til vores team, hvor vi arbejder med økonomi- og kontraktstyring i forhold til vedligeholdelsesopgaver på jernbanen. Vi er 11 medarbejdere i teamet, heraf fem kontraktkoordinatorer, som følger op og afrapporterer p...
Indrykket:18. juli 2018
Udløbsdato:2. september 2018