Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energiske lagermedarbejdere til Ballerup (ATTRAKTIV LØN OG HURTIG OPSTART)

Jnr. 150112

Søger du et fysisk job, og er du engageret og detaljeorienteret? Så er du måske den, vi søger til et lagerjob i Ballerup.

Jobbet

Til vores kunde i Ballerup søger vi lagermedarbejdere til en ubegrænset deltidsstilling. Du kommer til at arbejde på virksomhedens lager, hvor din primære opgave bliver at plukke IT-udstyr til kunderne. Der vil, i forbindelse med opstarten, være en introduktion, så vi sikrer, at du er godt klædt på til at løse arbejdsopgaverne.

Der er en god stemning og et godt, socialt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret og effektivt til dine arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og vant til at arbejde med kvaliteten for øje. Det er desuden altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden. Du har eventuelt erfaring med lagerarbejde eller anden fysisk arbejde - vigtigst er det, at du har lyst til at arbejde.

Det er et krav at bære sikkerhedssko.

Arbejdstider og løn

Vikariatet er med opstart hurtigst muligt, og vi ansætter løbende - så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Arbejdstiderne er mandag - fredag fra kl. 15.00 - 19.00. Vi forventer at du kan arbejde to til fem dage om ugen, hvor du vil få en blanding af faste vagter og tilkaldevagter. Stillingen vil over sommerferien (uge 27-34) være fuldtid, hvorfor vi, i denne periode, forventer, at du kan arbejde hver dag mandag - fredag fra kl.11.00-19.00.  Det er derfor afgørende, at du er indstillet på at møde ind med kort varsel.

Der er en fast timeløn på 133,80 kr.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.