Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enestående mulighed for at kombinere neurologi og ortopædkirurgi

Vi søger en erfaren fysioterapeut, der brænder for at arbejde med neurologi og ortopædkirurgi, og som trives i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver.
 
Stillingen har udspring i de opgaver der varetages i teamet på Lærkegaard Centret, som dels er inden for det neurologiske felt og dels ortopædkirurgiske diagnoser; primært i skulder, knæ og ankel, ofte lidt yngre borgere fra ca. 16 år og op.
Borgerne kan være indlagt på vores midlertidige pladser på Lærkegaard Center eller træne ambulant.
 
På de midlertidige pladser varetager vi rehabilitering og genoptræning af borgere med neurologiske skader, primært i fase II, samt borgere med geriatriske og/eller ortopædkirurgiske diagnoser.
Derudover varetager vi også specialiseret rehabilitering når det er muligt, med supervision fra specialister.
 
Det overordnede mål for borgernes ophold på de midlertidige pladser er at de hurtigst muligt skal vende tilbage til egen bolig, når pleje og træning kan etableres hensigtsmæssigt herfra.
De terapeutfaglige opgaver forbundet med de midlertidige pladser er:
 

  • vurdering og beskrivelse borgernes aktuelle funktionsnedsættelser, behov for kompensation og genoptræningspotentiale.
  • Genoptræning mhp. et funktionsniveau hvor borger er så selvhjulpen som muligt.
  • hjemmebesøg og bestilling af hjælpemidler.
  • Samarbejde med borger, pårørende og tværfaglige samarbejdsparter mhp. at være i egen bolig.

Den ortopædkirurgiske genoptræning varetages enten på hold eller individuelt, afhængigt af borgerens skade og empowerment.
  
Om dig
Du er en erfaren og ambitiøs fysioterapeut, der har et solidt fagligt fundament og som arbejder kreativt og idérigt i opgaveløsningen. Vi forestiller os, at du har erfaring med genoptræning og rehabilitering af neurologiske diagnoser på avanceret niveau, Måske også med erfaring fra comotio-området. Derudover har du erfaring og/eller interesse i også at have et ben i det ortopædkirurgiske speciale.
 
Vi søger en person der kan arbejde selvstændigt, struktureret og med et godt overblik over opgaverne.
Du kan se mulighederne for at udvikle på egen og teamets arbejdsgange også tværfagligt.
Du skal trives i en foranderlig hverdag, med spændende opgaver, der spænder bredt og hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og de muligheder vi har til rådighed.
 
Da vi har et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, skal du være i stand til at forene faglig udvikling samt implementering af ny viden med empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Din hverdag hos os
I teamet lægger vi vægt på at have øje for hinanden, så vi kan tilbyde hjælp og sparring, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet, og også bidrager konstruktivt til et tværfagligt fællesskab, hvor den monofaglige kerneopgave ikke nødvendigvis er prioriteret højest, men er et afgørende element i det endelige resultat.

Vi tilbyder
 
  • Et dygtigt og engageret team, bestående af 7 ergoterapeuter og 9 fysioterapeuter
  • Stor indflydelse på egen hverdag og den organisation du arbejder i
  • Et stort fokus på social kapital og arbejder kontinuerligt for et godt psykisk arbejdsmiljø. Dette ses bl.a. ved at der prioriteres tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering og planlægning af opgaver
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på, og giver mulighed for, faglig og personlig udvikling, både igennem intern og ekstern undervisning, sparring og faglige diskussioner
  • Mulighed for at deltage i videreudvikling af kommunens træningstilbud
  • En god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen….

Lidt om afdelingen
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af funktionen Sundhed og rehabilitering
og består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 10 ergoterapeuter, 17 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Deri blandt er der en faglig koordinator, en hjerneskadekoordinator og vi er klinisk undervisningssted for fysioterapeutstuderende.

Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser eller livsstilssygdomme.
Borgerne trænes i målrettede forløb på hold eller individuelt, enten ambulant på træningscenter, i eget hjem og nærmiljø eller under indlæggelse på midlertidige pladser.
Afdelingen er selvvisiterende til vores døgnpladser samt til genoptræning efter servicelovens §86.1.
 
Det praktiske
Stillingen er til besættelse 1. marts 2021 eller snarest derefter og er på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende

Ansøgning og samtaler
Ansøgningsfristen er den 17. januar 2021 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. eller 27. januar 2021. Indkaldes du til samtale sker de via mail.
Vi oplever desværre at vores automatisk generede mails kan have en tendens til at havne i spam-filteret hos modtageren, så hvis du ikke har hørt fra os kan mailen måske findes der.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 4452 6268 eller 5144 1895 fra d. 4/1 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.