Engagementsskabende og iderig kampagnemedarbejder til udvikling af kampagner og mobilisering af frivillige!

Vil du arbejde med unge mennesker, der brænder for uddannelsespolitik og fællesskaber? Kan du skabe opmærksomhed og bevægelse gennem kampagner og events? Så er her en mulighed for at komme ombord i en forening, der har som mærkesag at understøtte handelsskoleelever i deres kamp for en bedre uddannelse, hvor din vigtigste opgave bliver at motivere frivillige til at skabe forandring ved at sætte handelsskoleelevernes hverdag og fremtid på dagsordenen gennem kampagner og lokale aktiviteter!

Kun fantasien sætter grænser

Som kampagnemedarbejder i LH vil du have ansvar for at udvikle og afvikle forskellige kampagner og events i samarbejde med politisk valgte og frivillige. Formålet her er at motivere flere handelsskoleelever til at indgå i kampen for en bedre uddannelse både ved at inkludere dem i kampagnearbejdet, men også ved at oplyse dem om problemstillinger i deres uddannelse og give dem mod på at handle. Ligeledes er en kerneopgave at udbrede kendskabet til LH som landssammenslutning, fællesskab, og de kurser samt arrangementer vi afholder.

LH er interesseorganisation for landets handelsskoleelever, så for at forstå vores forening, skal du være nysgerrig på den, og hvad den rummer – derudover får du frie tøjler. Kunne du måske have lyst til at tilrettelægge en online kampagne, der kulminerer i en mediestorm, ride på elefantryg i midten af en demonstration (det har vi faktisk gjort før) eller noget helt tredje?

Arbejdsplads og kultur

Vi sætter ambitiøse mål og arbejder hårdt for at nå dem. Vi fejrer vores sejre, og snakker også om de udfordringer, der kan være i en frivilligdreven organisation. Vi prioriterer et stærkt samarbejde mellem ansatte og den valgte bestyrelse, hvor vi alle er i samme båd, og drøfter i fællesskab daglig drift og ideudvikler på alle de fede projektforslag, der opstår blandt bestyrelse og ansatte.

Vi er et lille, ungt og stærkt team, som har sin daglige gang på kontoret. Du vil dele kontor med fire andre ansatte: en sekretariatsleder, en elevrådskonsulent, en kommunikationsmedarbejder og en bogholder og derudover formanden. Alle inkluderes i udarbejdelsen af målsætninger, hvorfor alle også kan sætte sit præg på LH’s udvikling. Dette betyder også, at med stillingen kommer stor frihed og mulighed for at forme dine egne arbejdsopgaver og prøve kræfter med nye. Det betyder, at du skal kunne arbejde selvstændigt og projektorienteret. Selvom vi praktiserer en fælles indsats til dagligt, og der altid er mulighed for sparring, vil planlægningen af kampagner være dit ansvar. Derfor skal du have gåpåmod og være klar på at være tovholder på at facilitere den fulde proces.

 Dine opgaver kan indebære:

 • Konceptualisering, udarbejdelse og gennemførelse af kampagner og andre aktiviteter af politisk eller elevdemokratisk karakter
 • Styrke organisationen indadtil og udadtil  
 • Udbrede kendskabet til LH
 • SoMe
 • Planlægning af events
 • Mobilisering til arrangementer 

Vi har ikke specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men ser gerne at du beskriver dig selv som havende:

 • Kommunikative evner. Herunder erfaring med sociale medier.
 • Interesse for kampagnearbejde og organisering. Herunder projektlederevner, og forståelsen samt overblikket til at konceptualisere, planlægge og afvikle politiske kampagner og aktiviteter.
 • Indsigt i markedsføring. God menneskeforståelse, specifikt erfaring med at nå målgruppen for en kampagne eller et arrangement, særligt unge mennesker.
 • Øje for eventplanlægning, kan du stable arrangementer på benene. Dette kan både være faste nationale arrangementer, events i forbindelse med kampagne eller lignende. 
 • Kendskab til det politiske landskab særligt det uddannelsespolitiske landskab. Du vil kunne bruge din viden til at arbejde med emner, der er relevant for vores målgruppe. 

 

Arbejdsforhold

Arbejdstiden er på 12 timer om ugen og er tidsbegrænset til 30/6 2021. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med sekretariatslederen med hensyn til studie eller andre forpligtelser. Der kan forventes weekendarbejde et par gange om året i forbindelse med stormøder og arrangementer, samt enkelte dage i weekenden i forbindelse med LH’s bestyrelsesmøder. Sekretariatet ligger på Vibevej 31, 2 sal, 2400 København NV.

Løn efter overenskomst med HK. 

Ansøgningsfrist

Søndag d. 20. september 2020 kl. 23.59

Ansøgninger sendes til: sekretariat@handelselever.dk, skriv ”kampagnemedarbejder” i emnefeltet.

Har du spørgsmål, kan du kontakte sekretariatsleder Mayasa Mohidin på sekretariat@handelselever.dk eller på tlf.: 51401326.

 

Samtaler vil blive afholdt i uge 39, med start 1. oktober eller hurtigst derefter. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.