Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede lærere til Kongeskærskolen i Allinge

Vi søger 2-3 dygtige lærere 37 timer ugentlig pr. 1. august 2021 til det nye skoleår.

Kongeskærskolen er en velfungerende folkeskole, der er i en rigtig god udvikling. Vi er Nordlandets lokale folkeskole i Allinge og nyder stor opbakning fra lokalområdet. Vi har Danmarks smukkeste beliggenhed og et veludviklet koncept for åben skole med LUKSUS-dage på tværs af årgange uden for matriklen. Herudover lægger vi vægt på samarbejde med lokalområdet, blandt andet Folkemødet og folkebiblioteket.

Vi arbejder med to-voksen ordning og samarbejde i professionelle læringsfællesskaber, fordi vi ønsker at blive dygtigere til vores fag, sådan at eleverne også bliver dygtigere. Vi arbejder efter en udviklingsplan de kommende år med blik for inklusion, styrket faglighed og innovation. Vi har et stærkt samarbejde mellem lærere og pædagoger og i det hele taget et dygtigt og engageret personale til vores 235 skønne børn fra 0. -9 klasse.

Vi søger primært en lærer med kompetencer i dansk eller matematik, og vi kunne også bruge lærere til engelsk og tysk, måske geografi, historie og kristendom, men der er plads til den helt rigtige ansøger, der kan bidrage til skolens udvikling og gode arbejdsmiljø. Har du gode inklusionskompetencer vil vi også være nysgerrige efter det.

Vi forestiller os, at du er en udviklingsorienteret, fleksibel, positiv og samarbejdsskabende lærer. Du sætter pris på arbejdet i team, og du vægter samarbejde og dialog med børn og forældre højt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-08-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 11-04-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 16

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du forbi og hilse på er du velkommen til at kontakte skoleleder Kasper Johansen på 56922930.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.