Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede og dedikerede pædagoger til børnehaven i Børnehuset Nansensgade

Brænder du for at være medskaber af det gode børneliv og sikre udviklende læringsmiljøer?
Og vil du være en del af et arbejdsfællesskab, der bygger på tillid og medbestemmelse med fagligheden i fokus?

Så skal du være vores nye kollega i Børnehuset Nansensgade.

I Børnehuset Nansensgade søger vi to uddannede pædagoger til børnehaven. Den ene stilling er et barselsvikariat på Uglestuen fra den 1. juni 2021 og den anden er en fast stilling på Skrubsakstuen og er fra den 1. august 2021.

Vi søger dig, som

  • arbejder anerkendende og nærværende med børnene
  • har fokus på børneperspektivet
  • forstår at skabe rutiner, der giver børnene forudsigelighed i hverdagen
  • er fagligt velfunderet og kan bruge fagligheden til at skabe gode læringsmiljøer og udviklende hverdagsrutiner
  • forstår at arbejde med vores pædagogiske grundlag og læreplaner  
  • kan formulere dig på skrift, behersker it på brugerniveau og kan føre hverdagssamtaler på engelsk, da vi har flere internationale familier i huset

Om Børnehuset Nansensgade
Vi er en stor 0-5-års institution i hjertet af København. Her er gode fysiske rammer og bl.a. en ny legeplads. Vi ligger ideelt til ture ud af huset med spændende oplevelser i nærmiljøet. Derudover har børnehavebørnene et dejligt udflyttersted ved Klampenborg med strand og Dyrehaven, som stuerne bruger på skift. Vores åbningstid er kl. 06.45-17.15. Børnehuset Nansensgade er den del af Indre By/Østerbro Klynge C.

Vi har 72 vuggestuebørn og 106 børnehavebørn fordelt på to afdelinger, fire etager og 11 børnegrupper. I dagligdagen fungerer stuerne selvstændigt, men samarbejder på etager og i afdelinger. Vi har et stærkt arbejdsfællesskab og en fast struktur gennem dagen med genkendelige rutiner. Alle stuer holder fx morgensamling stuevis hver morgen, ligesom klare rammer og aftaler er del af hverdagen. Vi har en engageret forældregruppe og vi vægter den gode kontakt om børnenes liv og udvikling. Vi skriver dagbog og nyhedsbreve til forældrene med såvel pædagogiske som praktiske oplysninger.

Vi arbejder konstant på at højne det faglige niveau og fastholde et lavt sygefravær, og vægter derfor stabilitet og ansvarlighed højt. Vi lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø med god dialog, nysgerrighed på egen og andres praksis, humor og fællesskab. Vi hjælper hinanden – også når det brænder på. Vi tilstræber at komme ud hver dag, og vi arbejder med børnene opdelt i mindre grupper. Vi vægter det nære i det store, og alle børn er vores børn.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Gro Arvedsen på 2612 9015 eller pædagogisk leder Mette Uhd Jepsen på 4031 4093. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. april 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.