Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede og fagligt nysgerrige lærere søges til Ny Hollænderskolen


 
 
Engagerede og fagligt nysgerrige lærere søges til Ny Hollænderskolen
 
Ny Hollænderskolen har i øjeblikket to-tre stillinger til besættelse; både faste stillinger og vikariater, i fagene indskolingsdansk, musik, mellemtrins-matematik, natur/teknologi, madkundskab og udskolingsengelsk.
Hvis din ansøgerprofil er den rigtige, sammensætter vi skemaet så det bedst muligt passer til dine kompetencer.
 
På Ny Hollænderskolen vil du blive en del af en dygtig, engageret og rummelig personalegruppe som i fællesskab arbejder for at give eleverne de bedst mulige forudsætninger videre i livet; både fagligt, socialt og menneskeligt.
 
Vi anser mangfoldighed i klassen som en styrke, og vi arbejder systematisk med udvikling af klassefællesskabet som et læringsfællesskab hvor forskellighed er velkomment.
Årgangsteamet er dit primære samarbejdsorgan; herudover forventes at du er optaget af at udvikle din praksis med dine kolleger i et fagligt, professionelt fællesskab på tværs af faggruppe og elevtilknytning.
 
Ny Hollænderskolen arbejder med implementering af læringsplatformen MinUddannelse og vi er godt på vej.
 
Din profil
Du er tydelig og reflekteret i den professionelle kommunikation med både kolleger og forældre, og du anser forældresamarbejdet som en styrke i forhold til elevernes læring. Du tackler hverdagens udfordringer med ro og ved hvornår du skal hente hjælpe hos kolleger/ledelse. Din humor er med til at sprede energi og overskud på skolen.
 
Ansættelsesvilkår
Jobbet er på fuld tid og med start i løbet af marts/april. Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn
 
Ansøgning, samtale og kontakt
Samtaler afholdes løbende.
Sidste frist for ansøgning er fredag d. 23. februar 2018
 
Du kan se mere om skolen på http://www.frb-nh.skoleintra.dk
 
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolen på tlf.: 3821 0810 og spørge efter konstitueret skoleleder Kristian Lohmann eller pæd. afd.-leder Signe Rønhoff.
 


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her