Engagerede og kompetente a la carte tjenere søges

Hector´s Café og Restaurant i Sandvig er en helårsrestaurant i udvikling, og foruden at have åbent 5-6 aftener om ugen hele året, også har frokoståbent fra ca.1 juni – ca.1 september, samt frokoståbent i ferier og højtider.

Sæsonen er opdelt således, at der i sommerperioden er mange besøgende gæster på daglig basis, mens der i vinterperioden, hvor gæsteantallet er reduceret, skal forventes supplerende arbejdsopgaver.

Endvidere er der løbende arrangementer samt selskaber året rundt.

Vi søger tjenere med kendskab og interesse i at servicere vores gæster, samt være en del af vores team der sammen skal udvikle vores koncept yderligere.

Kravet til dig er at du naturligvis har erfaring fra lignende stillinger, har viden og interesse for vin og madsammensætninger, samt lysten til at arbejde i en restaurant der spænder over meget forskelligt.

Der er tale om både fuldtid og deltidsstillinger.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329985925Phoenix-c56bd79212019-03-28T00:00:00Engagerede og kompetente a la carte tjenere søges

Hector´s Café og Restaurant i Sandvig er en helårsrestaurant i udvikling, og foruden at have åbent 5-6 aftener om ugen hele året, også har frokoståbent fra ca.1 juni – ca.1 september, samt frokoståbent i ferier og højtider.

Sæsonen er opdelt således, at der i sommerperioden er mange besøgende gæster på daglig basis, mens der i vinterperioden, hvor gæsteantallet er reduceret, skal forventes supplerende arbejdsopgaver.

Endvidere er der løbende arrangementer samt selskaber året rundt.

Vi søger tjenere med kendskab og interesse i at servicere vores gæster, samt være en del af vores team der sammen skal udvikle vores koncept yderligere.

Kravet til dig er at du naturligvis har erfaring fra lignende stillinger, har viden og interesse for vin og madsammensætninger, samt lysten til at arbejde i en restaurant der spænder over meget forskelligt.

Der er tale om både fuldtid og deltidsstillinger.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV

Hector s Caf og Restaurant i Sandvig er en helårsrestaurant i udvikling, og foruden at have åbent 5-6 aftener om ugen hele året, også har frokoståbent fra ca.1 juni ca.1 september, samt frokoståbent i ferier og højtider. Sæsonen er opdelt således, at der i sommerperioden er mange besøgende gæster på daglig basis, mens der i vinterperioden, hvor gæsteantallet er reduceret, skal forventes supplerende arbejdsopgaver. Endvidere er der løbende arrangementer samt selskaber året rundt. Vi søger tjenere med kendskab og interesse i at servicere vores gæster, samt være en del af vores team der sammen skal udvikle vores koncept yderligere. Kravet til dig er at du naturligvis har erfaring fra lignende stillinger, har viden og interesse for vin og madsammensætninger, samt lysten til at arbejde i en restaurant der spænder over meget forskelligt. Der er tale om både fuldtid og deltidsstillinger. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV11jobnetc56bd792100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-23T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerBornholmBornholm3496233Hectors11Hammershusvej 23770AllingeDKDanmark0
post@hectorsbornholm.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent735261JobNet4966489496648910028-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c56bd792https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c56bd792https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c56bd792&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c56bd792&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgSom Tjener hos Hectors bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361204030Liana Kjærpost@hectorsbornholm.dkDKDanmarkDKDanmark330019708Tjener med erfaringRobot Vi søger en imødekommende og smilende tjerner, som er flexibel og mødestabil. Du må gerne havde erfaring fra ligende stilling. Du vil komme til at, arbejde i et team med gode kollegaer, hvor der er et godt samarbejde og tone. Ansættelse snarets.

Vi søger en imødekommende og smilende tjerner, som er flexibel og mødestabil.

Du må gerne havde erfaring fra ligende stilling. Du vil komme til at, arbejde i et team med gode kollegaer, hvor der er et godt samarbejde og tone.

Ansættelse snarets.

Hotel Siemsens Gaard v/Jens IpsenSvaneke2019-05-08T00:00:002019-05-31T00:00:00
330016428Cafe Noora søger medarbejdere til sæsonenRobot Caf Noora glæder sig til at slå dørene op for sæson 2019. Men vi mangler tjenere køkkenpersonale! Derfor søger vi 1-2 deltidsmedarbejdere på mellem 15 og 20 timer ugenligt og 1 fuldtidsmedarbejder på minimum 37 timer ugenligt. Alle over 18. - Arbejdstiderne vil ligge både dag, aften og weekend. Ansættelsesperioden er 3 juni - 31 august. med attraktiv løn og gode muligheder for flere timer, hvis dette ønskes. Du kan se frem til en arbejdsplads, hvor vi indgår i et team, der har det helt vildt sjovt, og sætter hygge meget højt på prioriteringslisten. Dine arbejdsopgaver vil ligge bredt, og ikke en dag er den samme. - Vi forventer at du er energisk og ikke bange for at tage fat, du har højt humør, og vægter gæsternes glæde og tilfredshed som det absolut højeste. udover det, så er det vigtigt at du er mødestabil og er god til at holde overblik. Erfaring er ikke et krav, men klart en fordel. - Send os en ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet tidligere, hvorfor vi skal vælge netop dig, og hvilken sang der vil få dig til at skråle aller højest ude i køkkenet. -) Ansøgningen skal sendes til mikkelipsen13@gmail.com, og vil blive besvaret løbende.

Café Noora glæder sig til at slå dørene op for sæson 2019. Men vi mangler tjenere/køkkenpersonale! Derfor søger vi 1-2 deltidsmedarbejdere på mellem 15 og 20 timer ugenligt og 1 fuldtidsmedarbejder på minimum 37 timer ugenligt. Alle over 18.

- Arbejdstiderne vil ligge både dag, aften og weekend. Ansættelsesperioden er 3 juni - 31 august. med attraktiv løn og gode muligheder for flere timer, hvis dette ønskes. Du kan se frem til en arbejdsplads, hvor vi indgår i et team, der har det helt vildt sjovt, og sætter hygge meget højt på prioriteringslisten. Dine arbejdsopgaver vil ligge bredt, og ikke en dag er den samme.

- Vi forventer at du er energisk og ikke bange for at tage fat, du har højt humør, og vægter gæsternes glæde og tilfredshed som det absolut højeste. udover det, så er det vigtigt at du er mødestabil og er god til at holde overblik. Erfaring er ikke et krav, men klart en fordel.

- Send os en ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet tidligere, hvorfor vi skal vælge netop dig, og hvilken sang der vil få dig til at skråle aller højest ude i køkkenet. ;-) Ansøgningen skal sendes til mikkelipsen13@gmail.com, og vil blive besvaret løbende.

Ipsen & Dam ApSRønne2019-05-06T00:00:002019-05-27T00:00:00
330014274Tjenere søges til Christianshøjkroen - Restaurant Molen - Det røde pakhusRobot Vi søger personale til vores 3 restauranter på smukke Bornholm! Vi leder efter både tjenere og kokke, da vi har rigtigt travlt på den lille ø. Stillingerne kan for de rette ansøgere aftales til at være faste helårsstillinger. Vi driver i øjeblikket 3 restaurationer, som i alt beskæftiger ca. 30 ansatte. Christianshøjkroen som er beliggende i Bornholms største skov Almindingen i Åkirkeby og Restaurant Molen, som er beliggende på havnen i Nexø. Vores sidste nye skud på stammen er Restaurant Det røde pakhus, som ligger i centrum af Bornholms hovedstad, Rønne. Alle 3 steder laver vi mad på højt niveau, med udgangspunkt i lokale råvarer. Samtidig lægger vi mange kræfter i værtskab og udvalgte vine, fra adskillige importører. Bornholm er fuldstændig sin egen og unik i sit udtryk. Her er flot natur, gode restauranter og fødevareproducenter som leverer rigtig flotte kvalitetsprodukter! Alt dette vil du kunne opleve samtidig med en travl hverdag i restauranterne. Vi har selskaber, a la carte, konferencer, frokost og aften m.m. Vi kan for den rette, være behjælpelige med at finde bolig og vi har mulighed for at ansætte efter aftale samt at tilbyde en fast vagtplan. Hvis du ønsker at vide mere om vores forretninger kan du finde os på Facebook, Instagram og på flg. Hjemmesider www.christianshojkroen.dk www.restaurantmolen.dk www.rødepakhus.dk For flere spørgsmål kan vi (Troels Madsen Daniel Kruse) træffes på følgende tlf. og mail 56 97 40 13 - info@christianshojkroen.dk 88 87 67 33 - info@restaurantmolen.dk 64 63 50 26 - info@roedepakhus.dk

 

Vi søger personale til vores 3 restauranter på smukke Bornholm!

Vi leder efter både tjenere og kokke, da vi har rigtigt travlt på den lille ø.

Stillingerne kan for de rette ansøgere aftales til at være faste helårsstillinger.

Vi driver i øjeblikket 3 restaurationer, som i alt beskæftiger ca. 30 ansatte.

Christianshøjkroen som er beliggende i Bornholms største skov Almindingen i Åkirkeby og Restaurant Molen, som er beliggende på havnen i Nexø.

Vores sidste nye skud på stammen er Restaurant Det røde pakhus, som ligger i centrum af Bornholms hovedstad, Rønne.

Alle 3 steder laver vi mad på højt niveau, med udgangspunkt i lokale råvarer.

Samtidig lægger vi mange kræfter i værtskab og udvalgte vine, fra adskillige importører.

Bornholm er fuldstændig sin egen og unik i sit udtryk.

Her er flot natur, gode restauranter og fødevareproducenter som leverer rigtig flotte kvalitetsprodukter!

Alt dette vil du kunne opleve samtidig med en travl hverdag i restauranterne.

Vi har selskaber, a la carte, konferencer, frokost og aften m.m.

Vi kan for den rette, være behjælpelige med at finde bolig og vi har mulighed for at ansætte efter aftale samt at tilbyde en fast vagtplan.

Hvis du ønsker at vide mere om vores forretninger kan du finde os på Facebook, Instagram og på flg. Hjemmesider;

www.christianshojkroen.dk

www.restaurantmolen.dk

www.rødepakhus.dk

For flere spørgsmål kan vi (Troels Madsen & Daniel Kruse) træffes på følgende tlf. og mail;

56 97 40 13 - info@christianshojkroen.dk

88 87 67 33 - info@restaurantmolen.dk

64 63 50 26 - info@roedepakhus.dk

ChristianshøjkroenAakirkeby2019-04-30T00:00:002019-06-25T00:00:00
330012235Barmedhjælper søges:Robot Vi søger en frisk person, som kan hjælpe os i baren, hveranden weekend fra kl. 23.30 - ca. 05.30.

Vi søger en frisk person, som kan hjælpe os i baren, hveranden weekend fra kl. 23.30 - ca. 05.30.

Krystal Bodega v/Dorthe HolmgrenRønne2019-04-26T00:00:002019-06-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener med erfaring

Hotel Siemsens Gaard v/Jens Ipsen

Svaneke
Vi søger en imødekommende og smilende tjerner, som er flexibel og mødestabil. Du må gerne havde erfaring fra ligende stilling. Du vil komme til at, arbejde i et team med gode kollegaer, hvor der er et godt samarbejde og tone. Ansættelse snarets.
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Cafe Noora søger medarbejdere til sæsonen

Ipsen & Dam ApS

Rønne
Caf Noora glæder sig til at slå dørene op for sæson 2019. Men vi mangler tjenere køkkenpersonale! Derfor søger vi 1-2 deltidsmedarbejdere på mellem 15 og 20 timer ugenligt og 1 fuldtidsmedarbejder på minimum 37 timer ugenligt. Alle over 18. - Arbejd...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:27. maj 2019

Tjenere søges til Christianshøjkroen - Restaurant Molen - Det røde pakhus

Christianshøjkroen

Aakirkeby
Vi søger personale til vores 3 restauranter på smukke Bornholm! Vi leder efter både tjenere og kokke, da vi har rigtigt travlt på den lille ø. Stillingerne kan for de rette ansøgere aftales til at være faste helårsstillinger. Vi driver i øjeblikket ...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Barmedhjælper søges:

Krystal Bodega v/Dorthe Holmgren

Rønne
Vi søger en frisk person, som kan hjælpe os i baren, hveranden weekend fra kl. 23.30 - ca. 05.30.
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:21. juni 2019