Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede pædagoger og SSA'er til Psykiatri Plus' botilbud - Tjørnehøj

Engagerede pædagoger og SSA’er til Psykiatri Plus’ botilbud - Tjørnehøj

 

    • Vil du gerne gøre en forskel for borgere, som har behov for faglig støtte og omsorg?
    • Har du lyst til at bidrage til vores stærkt faglige miljø, hvor vi anvender den narrative tilgang?
  • Arbejder du bedst på en arbejdsplads, hvor man har fokus på kompetenceudvikling og godt arbejdsmiljø?

 

Faglig stolthed

Psykiatri Plus sætter stor fokus på høj faglighed hos vores medarbejdere, da beboerne på vores botilbud skal tilbydes den absolut bedste støtte og omsorg. Vores centre er kendetegnet ved specialiserede socialpsykiatriske botilbud til voksne borgere med multiple psykosociale problemstillinger, hvilket sætter krav til vores medarbejdere. Vi kan tilbyde dig et spændende job med gode arbejdsforhold, fordelagtige ansættelsesvilkår og en varierende hverdag.

 

Mennesket i centrum

Hos Psykiatri Plus arbejder vi borgere med behov for omsorg, pleje og behandling på grund af psykiske lidelser, herunder psykiske og sociale problemstillinger, personlighedsforstyrrelser mv. Derudover kan borgerne have diagnoser som demens, autisme, hjerneskade og misbrug. Vores beboere kan udvise udadreagerende adfærd, hvilket vores medarbejdere skal kunne håndtere ud fra principperne efter Low Arousal. Vi søger derfor medarbejdere, der med de rette kompetencer kan imødekomme vores beboeres støttebehov fagligt – og dermed kan se mennesket bag diagnosen.

 

Som pædagog/SSA hos skal du tilbyde hjælp, rådgivning og støtte til den enkelte borger med ADL-træning, daglig støtte til aktiviteter, hjælpe med plejeopgaver, skabe daglig struktur samt understøtte et stabilt medicinindtag. En del af din rolle er også at sikre, at borgeren deltager i aftaler og møder samt skaber netværksdannelse til det omgivne samfund.

 

Den narrative tilgang

Tjørnehøj arbejder med afsæt i den narrative tilgang, hvilket har stor betydning for vores daglige arbejde med borgeren. Grundtanken i det narrative perspektiv er, at identiteten skabes gennem de fortællinger, som vi selv og andre fortæller os. Vi tilbyder for alle medarbejdere en 1-årig narrativ grunduddannelse. Dernæst vil medarbejderne løbende indgå i narrative teamrefleksioner suppleret med ekstern supervision.

 

En spændende og rummelig arbejdsplads

Du vil som medarbejder hos Tjørnehøj indgå i stærke ressourceteams med andre faggrupper som social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker mv. Som medarbejder vil dine betragtninger blive inddraget, da vi mener, at vidensdeling og faglig sparring er afgørende for at levere den høje kvalitet i vores arbejde. Kompetenceudvikling er derfor et grundelement hos os. Kurser til fastansat personale gives efter behov og efter aftale med lederen.

Læs mere om hverdagen som pædagog/SSA hos Psykiatri Plus via dette link: https://www.psykiatriplus.dk/medarbejder.

Din profil:

  • Du er uddannet pædagog, socialrådgiver eller social- og sundhedsassistent med erfaring fra en lignende stilling med socialpsykiatrisk arbejde, hvorfor du er empatisk, rummelig, robust og ansvarsfuld.
  • Det er en klar fordel, hvis du har suppleret din erfaring med viden eller efteruddannelse inden for et specifikt område som eksempelvis rusmidler, demens, stemmehøring mv.
  • Du har erfaring med journalisering, dokumentation og udarbejdelse af statusbeskrivelser.
  • Du har gode IT-kompetencer og behersker dansk i skrift og tale.

 

Samtidig ved du, hvad det indebærer at arbejde med en kompleks borgergruppe, og du har kendskab til konflikthåndtering. På samme måde arbejder du helhedsorienteret og har forståelse for det tværfaglige samarbejde og betydningen af dette, herunder samarbejde med pårørende, sagsbehandlere, kolleger og ledelsen.

 

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte følgende:

 

Botilbud Tjørnehøj - Odsherred

Centerleder, Sylwia Nordrup-Olsson – tlf.: 41 72 24 24, kl. 8:00 – 16:00

Se mere: https://www.psykiatriplus.dk/bo-behandlingscentre/tjoernehoej-odsherred

 

Da botilbuddene er i rivende udvikling vil der blive afholdt jobsamtaler løbende, så søg allerede stillingen i dag.

Sendt ansøgning, opdateret CV, eksamensbeviser samt andet relevant materiale hurtigst muligt til job@psykiatriplus.dk med angivelsen i emnefeltet: ”Ansøgning - Tjørnehøj”.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bliv meget klogere på, hvem vi er via www.psykiatriplus.dk.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

SSA til aftenvagt på Præstevænget

Odsherred Kommune

Odsherred
Brænder du for at arbejde med pleje og omsorg for vores ældre borgere? Er du uddannet social og sundhedsassistent, og vil du arbejde i et arbejdsmiljø, hvor der lægges stor vægt på medarbejdertrivsel? Plejecenter Præstevænget i Nykøbing søger en soc...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Hjemmeplejen Asnæs søger SSA til barselsvikariat

Odsherred Kommune

Hjemmeplejen Asnæs søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt med start 1. december 2018 eller snarest muligt. Vi søger en ny kollega med tiltrædelse 1. december 2018 eller snarest herefter. Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer ugentl...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Hjemmeplejen Højby søger SSA til dagvagt

Odsherred Kommune

Odsherred
Vi søger en ny kollega med tiltrædelse snarest. Er du uddannet social- og sundhedsassistent, er det måske dig der bliver vores nye kollega. Stillingen er på gennemsnitlig 32 timer ugentligt med weekendvagt hver anden uge. Vi tilbyder: Alsidige arbej...
Indrykket:12. oktober 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018

Plejecenter Præstevænget søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Odsherred Kommune

Odsherred
Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og trænger du til nye spændende udfordringer i et godt arbejdsmiljø? Plejecenter Præstevænget i Nykøbing søger en social og sundhedsassistent til en fast stilling på 32 timer i dagvagt pr. 1. januar 2019....
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Social- og sundhedsassistent til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Har du lyst til at prøve noget nyt? så mangler vi en SSA i blandede vagter på Ortopædkirurgisk Afdeling på Holbæk Sygehus. Vi søger en social- og sundhedsassistent til blandede vagter på Ortopædkirurgisk Afdeling til ansættelse 01.12.18 Hvis du ønsk...
Indrykket:23. oktober 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018