Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede pædagogmedhjælpere søges

Bakkehuset søger 2 pædagogmedhjælpere – Pr. 1. juni og 1. august til hhv. vuggestue og børnehave – begge stillinger er på 37 timer og af 6 måneders varighed.

Bakkehuset er en integreret institution med 1 vuggestuegruppe og 3 børnehavegrupper.

Bakkehuset er en afdeling af Landsbyordningen Virring, som er skole og dagtilbud i Virring og Hylke. Bakkehuset er beliggende i Virring, hvor lokalområdet inddrages i hverdagen og skaber fælles oplevelser med børnene.

Du må meget gerne have erfaring fra lignende job, men frem for alt skal du have lyst til at være sammen med vore dejlige børn og lyst til at lære. Vi forventer, at du er engageret og ansvarsfuld i det daglige arbejde, i stand til at samarbejde på tværs i hele huset, og smitte børnene med din begejstring for det I laver sammen.

Har du lyst at vide mere om Bakkehuset og de to stillinger er der åbent hus mandag den 9. april kl. 15-16. Du kan også kontakte daglig leder Lars Christian Kjær på tlf. 8794 2461 eller Landsbyordningens kontor på tlf. 8794 2660

Ansøgningsfristen for de to stillinger er 22. april 2018.

Vi vil løbende tage kontakt til ansøgere vi finder interessante. Har du ikke hørt fra os inden 30. april må stillingerne betragtes som besat til anden side.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her