Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede social- og sundhedsassistenter til aftenvagt på plejecentret Kærbo

På Kærbo har vi et godt arbejdsfællesskab og kollegaskab, som medvirker til, at Kærbo er et sjovt sted at arbejde. Er du et sted i livet, hvor du har lyst til nye udfordringer, så er Kærbos gode kollegaer klar til at tage godt imod dig!  

Vi er i en spændende, faglig udvikling, og der er derfor masser at lære og udviklingsmuligheder for dig, som har lyst til det – om du er nyuddannet eller har erfaring.  

Som social- og sundhedsassistent varetager du pleje og omsorg samt de sygeplejefaglige opgaver hos beboere i dit team i samarbejde med kollegaer – og hos de beboere, som har brug for dine særlige kompetencer.   

Du har et tæt samarbejde med både din teammakker, kollegaer i aftenvagten, ledelsen i aftenvagten, ledelsen i dagvagten og kvalitets- og udviklingssygeplejersken. 

For tiden er vi meget optaget af kvalitetsarbejde gennem den sundhedsfaglige dokumentation, triage, forbedringsindsatsen og demensindsatsen. Vi arbejder i tre teams om aftenen. 

Kærbo glæder sig til at tage imod dig, og tilbyder en god, tryg introduktion med mentorordning.   

Vi leder efter dig som

  • brænder for ældrepleje, og vil gøre en positiv forskel for Kærbos beboerne ved at skabe et godt hverdagsliv med medbestemmelse
  • udøver den gode pleje, og som ønsker at arbejde for det gode samarbejde mellem beboere, pårørende og kollegaer
  • er fagligt velfunderet og finder såvel pleje som sundhedsfaglig dokumentation vigtig og har lyst til at være en del af vores udviklingsproces
  • er mødestabil og er en kollega, som vi og beboere kan regne med, også i forhold til at "løfte opgaverne i flok"   
  • arbejder med en rehabiliterende tankegang og løbende er bevist om at støtte beboerne i at bevare deres livskvalitet   
  • er anerkendende, medinddragende og på trods af mange bolde i luften er handlekraftig – gerne med godt humør, ligesom os andre
  • har gode, sunde værdier, og kan se sig selv som en del af vores værdisæt

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så er du netop den kollega, vi ønsker os.   

Plejecentret Kærbo ligger på Østerbro, tæt på Nordhavn Station og Østerbrogade. På Kærbo bor 55 unikke beboere, som er meget glade og tilfredse med deres hverdag og som har stor indflydelse på det levede liv på plejecenteret.  

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 28 timer ugentlig med tiltrædelse 1. april 2020 eller hurtigst muligt.  

Er du interesseret?   
Er du blevet nysgerrig, så kom forbi og besøg os. Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du ringe til vores leder i aftenvagten, Conny Pia Wulf på 2929 6218 eller forstander Jannie Vestergaard på 5126 8511. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: www.plejecentretkaerbo.kk.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest mandag den 24. februar 2020. 

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.