Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede social- og sundhedsassistenter til Plejecenter Klarahus til dag- og aftenvagt

Nu skal du være hurtig, for der er en chance for en stilling i Klarahus.

Vi leder efter uddannede social- og sundhedsassistenter med solid erfaring til faste stillinger i dagvagt. Derudover er der to barselsvikariater – det ene i dagvagt fra 1. marts og det andet i aftenvagt fra 1. april. Her søges social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere.

Aftenvagtsstillingen er 5-2 med weekend i ulige uge og på 28 timer ugentligt, og dagvagtsstillingen er med hver 3. weekend og på mellem 32-37 timer om ugen.

Plejecenteret Klarahus er placeret midt i det grønne område De Gamles By og består af fem somatiske afdelinger med tilsammen 111 beboere. 

Om dig
Du har lyst til og mod på at hjælpe med at opbygge og vedligeholde en høj grad af faglighed omkring Klarahus, og du er helt indstillet på at bidrage med både dit gode humør og dine gode idéer til, hvordan man fremmer fagligheden, arbejdsglæden og samarbejdet og yde god livskvalitet til vores beboere.

Du skal udføre opgaver indenfor behandling, pleje og omsorg for beboerne og skal varetage faglig dokumentation. Endelig skal du medvirke til faglig udvikling gennem vidensdeling.
For at udfylde rollen forventer vi, at du har en høj faglighed, gerne med erfaring fra ældrepleje, og at du har overblik og kan tage initiativ. Du accepterer de overordnede rammer og er god til at finde løsninger, enten selv eller med dine kolleger og leder.

Vi søger uddannede medarbejdere, som med høj faglighed og omsorg kan yde en helhedsorienteret pleje og som naturligt vil indgå i et tæt samarbejde i personalegruppen. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med sundhedsfaglig dokumentation, og at du har kendskab og erfaring med at arbejde i Cura.

Dine kvalifikationer udover autorisation som social- og sundhedsassistent eller uddannelse som social- og sundhedshjælper:

 • Sætter beboeren i centrum og inddrager deres ressourcer i plejen
 • Har erfaring med eller interesse for kvalitetsarbejde og har mod på at være ansvarlig for at sikre kvaliteten i plejen i forhold til specifikke indsatser og forbedringsmodellen
 • Kan varetage opgaver i Klarahus i henhold til indsatskataloget for sundheds- og servicelovsydelser i Københavns Kommune
 • Har gode samarbejdsevner og kender dine egne faglige og personlige kompetencer
 • Bidrager til et fysisk og psykisk godt arbejdsmiljø for både beboere og kolleger
 • Evner at strukturere din hverdag og er i stand til at tilrettelægge dit arbejde selvstændigt
 • Hvis du kan være vejleder for vores elever, er det et plus

Vi tilbyder 

 • Et plejecenter fyldt med aktiviteter og liv
 • Gode muligheder for faglig udvikling, ikke mindst i tæt samarbejde med bl.a. Klarahus’ interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Gode muligheder for selvstændig opgaveløsning
 • God, nærværende og tæt ledelse i hverdagen
 • Attraktive personalegoder tilbydes i Københavns Kommune

Hvis du har en ærlig interesse i plejehjemsbeboere, en interesse i at skabe noget nyt og på at udfolde din faglighed til fordel for vores beboere, glæder vi os til at høre fra dig! 

Yderligere oplysninger
Er du nysgerrig, og vil du gerne vide mere, kan du søge oplysninger på www.kk.dk, eller du kan ringe til afdelingsleder Mari-Carmen Caballero på 2630 0158 eller afdelingsleder Annika Norlander Bramsen på 6138 3212.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. januar 2021
Vi indkalder løbende til samtaler. 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.