Gem job

Engagerede timeafløsere søges til Omsorg Sjælland Helsingør

Vil du være med til at skabe bedst mulig trivsel og omsorg for borgere i eget hjem og prøve kræfter med faget? Så kan et afløserjob hos Omsorg Sjælland måske være noget for dig.

Om dig

Om du er ufaglært, studerende eller allerede har en sundhedsfaglig uddannelse, så søger vi stabile og dygtige timeafløsere, til udekørende funktion. Vi er på udkig efter afløsere, der har lyst til at gøre en forskel hos borgerne, går til arbejdsopgaver med en positiv og anerkendende tilgang, og som vægter det gode samarbejde omkring borgeren højt.

Det er en fordel hvis du har kørekort og vi stiller firmabil til rådighed.

Om os

Omsorg Sjælland er den største private hjemmeplejeleverandør i Helsingør kommune, hvor vi leverer personlig pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem, der er visiteret af Helsingør kommune.  Du vil blive en del af vores team af faglig stærke kollegaer og en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet.  

Du vi få en grundig introduktion.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  

Har ovenstående vakt din interesse, så ring til afdelingsleder Lotte Petersen på tlf. 50605899 eller teamleder Lena Leisten Jensen på tlf. 50604286. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.