Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret cand.merc.aud. eller lignende til regnskabskontrol i Civilstyrelsen i Viborg

Har du blik for fejl, mangler og forsøg på snyd i regnskaber? Og har du lyst til at være faglig ekspert i regnskabskontrol? Civilstyrelsen i Viborg søger en cand.merc.aud. eller lignende, der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der gerne vil sparre og hjælpe på vej med at løse opgaverne.

Spil en nøglerolle inden for regnskabskontrol og tilsyn
Civilstyrelsen ønsker at tilføre et kvalitetsløft i styrelsens tilsyn og kontrol med regnskaber, herunder i forhold til økonomisk kriminalitet som f.eks. hvidvask og terrorfinansiering. Derfor søger vi en cand.merc.aud. eller lignende. Din primære opgave vil være risikobaseret kontrol med regnskaber på fondsområdet, indsamlingsområdet og for Offerfondens uddelinger. Kontrollen har fokus på både fagligt komplekse sager, men også mere hyppige overtrædelser af lovgivningen samt på bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, der begås via fonde, indsamlinger eller via tildelte midler. Som led i kontrolarbejdet vil du deltage i såvel planlægning og gennemførelse som afrapportering af kontrolindsatsen.

Dine opgaver vil være:

  • Udarbejdelse af risikobaserede kontrol- og tilsynsplaner og -projekter.
  • Tilsyn og kontrol med regnskaber på fondsområdet, indsamlingsområdet og for Offerfondens uddelinger, herunder i forhold økonomisk kriminalitet som f.eks. hvidvask og terrorfinansiering.
  • Afrapportering internt og til andre instanser.
  • At bidrage til udviklingen af området i forhold til både forebyggelse og kontrol samt digitale løsninger til understøttelse heraf.
  • Vejledning af fonde, borgere, organisationer, revisorer og andre myndigheder om fortolkning af lovgivning.
Det er en nyoprettet stilling, og du vil derfor i høj grad få mulighed for selv at præge stillingen og være med til at sætte retningen.

Løsningen af opgaverne vil foregå i samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger med både juridisk og administrativ baggrund og indsigt i gældende lovgivning.

Faglig stærk profil med ambitioner

Du har en kandidatgrad inden for revision, det samfundsvidenskabelige område eller lignende, og helst kombineret med kontrol-, revisions- og/eller regnskabserfaring fra f.eks. et revisionsfirma, en intern revision, en økonomiafdeling eller en offentlig myndighed.

Herudover lægger vi vægt, at:

  • Du har en høj faglighed og formår at bringe denne i anvendelse – uanset i hvilken kontekst fagligheden indgår.
  • Du har interesse for den digitale udvikling og har øje for de muligheder, den kan tilføre området.
  • Du kommunikerer tydeligt – skriftligt såvel som mundtligt – til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, fonde, organisationer og borgere.
  • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Du kan søge

Stillingen søges elektronisk på http://www.justitsministeriet.dk under punktet Karriere, og din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 3. august 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Vil du vide mere om ansættelse i Civilstyrelsen, er du velkommen til at kontakte HR-chefkonsulent Helle Damgaard Poulsen på tlf. 72688204.

Civilstyrelsen er en del af Justitsministeriets koncern, hvor vi arbejder for at være garant for retsstatens grundlæggende principper og for at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert samfund. Styrelsen varetager borgervendte opgaver af stor samfundsmæssig betydning og med stor politisk bevågenhed inden for en bred vifte af retsområder. Styrelsen varetager blandt andet juridisk sagsbehandling i sager om fri proces og fondslovgivning og yder sekretariatsbetjening af Erstatningsnævnet, Retslægerådet, Rådet for Offerfonden og Indsamlingsnævnet. Civilstyrelsen driver endvidere Retsinformation.dkDu kan læse mere om Civilstyrelsen på www.civilstyrelsen.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.