Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret dansk og engelsk lærer søges til mellemtrin og udskoling

Om jobbet

Vi søger en barselsvikar til en fuldtidsstilling fra den 1.3.2018 til 30.6.2019, som skal være klasselærer i mellemtrinnet-udskolingen og undervise i dansk samt engelsk. Stillingen kræver at du er læreruddannet. Resten af indeværende skoleår er stillingen som klasselærer for vores søde 8. klasse.


Om os

Selam Privatskole er en dansk muslimsk privatskole med 215 børn fra mange forskellige nationaliteter. Skolen driver også en børnehave med vuggestue med 45 børn. Vi har i alt 40 ansatte på skolen og er beliggende i Hasselager. Vores dagligdag er præget af, at vi prioriterer faglighed og trivsel højt.


Vi forventer af dig

Vi lægger vægt på, at du har en inkluderende og anerkendende tilgang til din lærerpraksis, og at du har lyst til at arbejde i tæt fællesskab med de øvrige teammedlemmer.

Vi forventer at du er meget involveret i arbejdet med klassens sociale trivsel samt arbejder målrettet, motiverende og differentieret i din undervisning på elevernes respektive niveauer.

Du skal ligeledes tage udgangspunkt i og se ressourcer hos den eneklte elev og påvirke et læringsmiljø posivit med tydelig klasseledelse.

Du skal være læreruddannet, for at komme i betragning til stillingen.


Vi tilbyder

Selam Privatskole står for dygtige, engagerede og hjælpsomme undervisere, høj faglighed og trivsel. Vi arbejder for at danne og udvikle unge, som skaber værdi for samfundet.

I undervisningen lægger vi tillige stor vægt på respekten i forholdet mellem lærer og elev, og har højt fokus på anerkendelse, inklusion og differentiering.

Løn-og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med FSL.

Skolens undervisningstider er man-tors fra kl. 08:10-14:40 og fredag fra 08:10 -12:45. Tilstedeværelsestiden for vores lærere er man-tors fra kl. 07:55-14:40 og fredag fra kl. 07:55-12:45. 


Kontakt

For yderligere information om skolen kan du besøge vores hjemmeside: http://www.selam.dk eller kontakte viceskoleleder, Michael Mahmut Aytac, på mail: mm@selam.dk eller direkte mobilnr:. 50 77 70 60.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Engageret dansk og engelsk lærer søges til mellemtrin og udskoling

Selam Privatskole

Aarhus
Om jobbet Vi søger en barselsvikar til en fuldtidsstilling fra hurtigst muligt til 30.6.2019, som skal være klasselærer i mellemtrinnet-udskolingen og undervise i dansk samt engelsk. Stillingen kræver at du er læreruddannet. Resten af indeværende sk...
Indrykket:15. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Feldballe Friskole søger indskolingslærer til fast stilling

Feldballe Friskole

Syddjurs
Da vores nuværende børnehaveklasseleder fremover skal være daglig leder af vores børnehus, søger vi fra 1. august en ny faglig stærk og hjertevarm lærer eller børnehaveklasseleder, der brænder for skolens yngste børn i vores aldersintegrerede 0 1 kl...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Adjunkt/lektor med konsulent- og underviser funktion til beskæftigelsesområdet

VIA EVU, Social og Sundhedsområdet

Social- og Sundhedsområdet i VIA Efter- og videreuddannelse søger adjunkt lektor med konsulenterfaring og undervisningserfaring. Vi vil styrke beskæftigelsesområdet i Region Midt - og Nordjylland, så ønsker du en udfordrende og udviklende hverdag i ...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

zumbaunderviser, boksetræner m.fl

FITNESS MASTER DANMARK 2006 ApS

Aarhus
Brænder du for motion og sundhed? Kan du lide at undervise og har du et smil på læben? Så hører vi gerne fra dig. FitnessMaster i Hinnerup har et stigende antal medlemmer og søger derfor flere undervisere, så vi kan få flere hold på vores program. I...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Bjerregrav Friskole og Børnehus søger pr. 1. august 2018 en fast lærerstilling og en årsvikar

Bjerregrav Friskole

Mariagerfjord
Bjerregrav Friskole og Børnehus søger pr. 1. august 2018 en fast lærerstilling og en årsvikar Bjerregrav Friskole og Børnehus har 189 glade elever fra 0. 9. klasse og 35 børn i Børnehuset. Bjerregrav Friskole ligger ca. 15 km nord for Viborg i den s...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018