Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret dansk og engelsk lærer søges til mellemtrin og udskoling

Om jobbet

Vi søger en barselsvikar til en fuldtidsstilling fra hurtigst muligt til 30.6.2019, som skal være klasselærer i mellemtrinnet-udskolingen og undervise i dansk samt engelsk. Stillingen kræver at du er læreruddannet. Resten af indeværende skoleår er stillingen som klasselærer for vores søde 8. klasse.


Om os

Selam Privatskole er en dansk muslimsk privatskole med 215 børn fra mange forskellige nationaliteter. Skolen driver også en børnehave med vuggestue med 45 børn. Vi har i alt 40 ansatte på skolen og er beliggende i Hasselager. Vores dagligdag er præget af, at vi prioriterer faglighed og trivsel højt.


Vi forventer af dig

Vi lægger vægt på, at du har en inkluderende og anerkendende tilgang til din lærerpraksis, og at du har lyst til at arbejde i tæt fællesskab med de øvrige teammedlemmer.

Vi forventer at du er meget involveret i arbejdet med klassens sociale trivsel samt arbejder målrettet, motiverende og differentieret i din undervisning på elevernes respektive niveauer.

Du skal ligeledes tage udgangspunkt i og se ressourcer hos den eneklte elev og påvirke et læringsmiljø posivit med tydelig klasseledelse.

Du skal være læreruddannet, for at komme i betragning til stillingen.


Vi tilbyder

Selam Privatskole står for dygtige, engagerede og hjælpsomme undervisere, høj faglighed og trivsel. Vi arbejder for at danne og udvikle unge, som skaber værdi for samfundet.

I undervisningen lægger vi tillige stor vægt på respekten i forholdet mellem lærer og elev, og har højt fokus på anerkendelse, inklusion og differentiering.

Løn-og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med FSL.

Skolens undervisningstider er man-tors fra kl. 08:10-14:40 og fredag fra 08:10 -12:45. Tilstedeværelsestiden for vores lærere er man-tors fra kl. 07:55-14:40 og fredag fra kl. 07:55-12:45. 


Kontakt

For yderligere information om skolen kan du besøge vores hjemmeside: http://www.selam.dk eller kontakte viceskoleleder, Michael Mahmut Aytac, på mail: mm@selam.dk eller direkte mobilnr:. 50 77 70 60.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lektorer inden for de videregående uddannelsers didaktik 1001132

Aarhus Universitet

Aarhus
Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Faculty of Arts, Aarhus Universitet søger to lektorer inden for de videregående uddannelsers didaktik med tiltrædelse pr. 1. februar 2019 eller efter aftale. Centret fungerer som ressourcecenter ...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:15. oktober 2018

Adjunkt/lektor inden for kemi og bioteknologi søges til Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet 1004077

Aarhus Universitet

Aarhus
Har du flere års relevant erhvervserfaring inden for det kemiske, procestekniske eller fødevareteknologiske område? Har du lyst til at videregive din viden til unge talentfulde studerende? Vil du være med til at uddanne fremtidens ingeniører? Så er ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:9. oktober 2018

20%-lektorat ved Institut for Klinisk Medicin, AU med arbejdssted i Hospitalsenheden Vest. 1004513

Aarhus Universitet

Aarhus
Ved NIDO danmark, Institut for Klinisk Medicin, Health, Aarhus Universitet er et 20 -lektorat (7,4 timer ugen) ledigt til besættelse pr. 1 november 2018 eller snarest derefter. Lektoratet er 5-årigt med mulighed for forlængelse.ArbejdsstedetInstitut...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Franskunderviser til Aarhus

INTERNATIONAL COMMUNICATION A/S

Aarhus
International Communication A S søger en freelance medarbejder til franskundervisning til Aarhus Vi har en opgave over en længere periode. Starter som Skypeundervisning og efterfølgende undervisning i Aarhus. Sideløbende og eller efterfølgende kan d...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:9. november 2018

Genopslag: Lektor/adjunkt til trafikal infrastruktur 1005038

Aarhus Universitet

Aarhus
Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet søger en ingeniør til undervisning og udvikling af specialiseringen Trafikal Infrastruktur til Ingeniørhøjskolens bygningsuddannelser - en underviser med lyst til udvikling og med erfaring i trafikal infrastruktu...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018