Engageret faglært ernæringsassistent, cater eller kok til varmt team

Vil du gerne være med til udvikling og være en del af en forandringsproces i et større dynamisk køkken? Brænder du for en madproduktion, hvor økologi, kvalitet, tilfredshed, egenproduktion og bæredygtighed er nøgleordene.

Vi tilbereder al mad fra bunden af, har eget bageri og slagteri, og arbejder med friske økologiske råvarer. Vi modtog i december 2018 det økologiske spisemærke i Guld som det første hospital i Region Hovedstaden. Vi er i gang med en spændende udvikling af vores madkoncept til patienterne, således at den er tilpasset patienternes madkultur og smag.

Vi har derfor brug for en dygtig og engageret uddannet ernæringsassistent, cater eller kok til vores 4 kollegaer i varmt team.

Du brænder for den gode kvalitet, økologi og godt håndværk. Du er nysgerrig efter at lære nye råvarer at kende samt at eksperimentere med tilberedningsmetoder.

Du elsker at producere varm mad og ser en ære i, at det du producerer, er af høj kvalitet og tilpasset vores patienter.

Derudover skal du være villig til at komme ud på sengeafdelingerne og være måltidsvært for patienterne og servere dagens frokost, som du har tilberedt.

Stillingen er på 37 timer fordelt i tidsrummet mellem kl. 6.00-13.54 med arbejde hver 3. weekend.

Vi forventer at du

  • Er uddannet ernæringsassistent, cater eller kok
  • Effektiv og kvalitetsbevidst
  • Har lyst til at arbejde med årstidens frugt og grønt
  • Er mødestabil
  • Ansvarsbevidst
  • Bidrager til den positive ånd i køkkenet
  • Er respektfuld overfor kollegaer og bidrager med godt et samarbejde
  • Har drive og overskud til at arbejde i et team
  • Er omstillingsparat i en travl hverdag
Vi tilbyder

  • En arbejdsplads i rivende udvikling
  • Dygtige engagerede kollegaer
  • Indflydelse på udvikling af teamet
  • En arbejdsplads med fokus på udvikling og trivsel blandt medarbejderne
Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenchef Tanja Krogsbæk på telefon 2681-1935

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser online (via "Søg job") senest onsdag d. 21. september 2020 kl. 12.00. Vi afholder samtaler 24 og 25. september, med tiltrædelse 1.november 2020 eller efter aftale.



Den samlede FM-enhed består af 600 medarbejdere og er som serviceorganisation ansvarlig for driften på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Enhedens formål er at sikre patienterne så behagelige og velfungerende rammer som muligt og at understøtte, at det kliniske personale har optimale arbejdsbetingelser. Vores opgaver er således at sikre de bedst mulige indendørs og udendørs rammer til gavn for løsningen af hospitalets kerneopgave.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kreativ, dygtig og engageret kok eller kostfaglig eneansvarlig til Rosengården

Rosengården

København Ø
Spændende stilling til dig, der sætter en ære i at tilberede et godt, inspirerende og nærende måltid til børn i Rosengården. Rosengården er en integreret daginstitution, der består af tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, bestående af ca. 80...
Indrykket:17. september 2020

Aamanns søger erfaren kok til Aamanns 1921 i Indre by

Aamanns 1921

København K
Om arbejdspladsen Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men...
Indrykket:4. september 2020

VIL DU VÆRE KOK I FOLKEHUSET ABSALON?

Folkehuset Absalon ApS

København V
Ugentlig arbejdstid: 32 timerDu har fri senest kl. 19:30 I Folkehuset Absalon arbejder vi hver dag pa° at dyrke og styrke sociale relationer. Vi gør det, fordi vi tror pa°, at sociale bånd mellem mennesker er vigtige og skaber glæde og maden i Absal...
Indrykket:3. september 2020

Kok deltid/fuld tid til selskaber

AMAGER SELSKABSLOKALER ApS

København S
Vi har travlt og sørger uddannede kokke til at indgå i vores team. Det kan både være deltid og fuld tid. Vi har mest travlt i weekender. Du skal kunne lide at lave selskaber og være god til samarbejde. Du skal deltage i både opbakning og afvikling. ...
Indrykket:3. september 2020

Sushi Kok/ Køkkenet medhjælper

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok Køkkenet medhjælper til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situat...
Indrykket:27. august 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kreativ, dygtig og engageret kok eller kostfaglig eneansvarlig til Rosengården

Rosengården

København Ø
Spændende stilling til dig, der sætter en ære i at tilberede et godt, inspirerende og nærende måltid til børn i Rosengården. Rosengården er en integreret daginstitution, der består af tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, bestående af ca. 80...
Indrykket:17. september 2020

Aamanns søger erfaren kok til Aamanns 1921 i Indre by

Aamanns 1921

København K
Om arbejdspladsen Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men...
Indrykket:4. september 2020

VIL DU VÆRE KOK I FOLKEHUSET ABSALON?

Folkehuset Absalon ApS

København V
Ugentlig arbejdstid: 32 timerDu har fri senest kl. 19:30 I Folkehuset Absalon arbejder vi hver dag pa° at dyrke og styrke sociale relationer. Vi gør det, fordi vi tror pa°, at sociale bånd mellem mennesker er vigtige og skaber glæde og maden i Absal...
Indrykket:3. september 2020

Kok deltid/fuld tid til selskaber

AMAGER SELSKABSLOKALER ApS

København S
Vi har travlt og sørger uddannede kokke til at indgå i vores team. Det kan både være deltid og fuld tid. Vi har mest travlt i weekender. Du skal kunne lide at lave selskaber og være god til samarbejde. Du skal deltage i både opbakning og afvikling. ...
Indrykket:3. september 2020

Sushi Kok/ Køkkenet medhjælper

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok Køkkenet medhjælper til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situat...
Indrykket:27. august 2020