Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret IT-driftsmedarbejder med speciale i infrastruktur

Vi insisterer på videreudvikling af driften i Jammerbugt Kommune – vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores vigtige arbejde med moderniseringen af IT-driften? Så har vi en spændende stilling som IT-driftsmedarbejder - med speciale i infrastruktur, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune har gennem de seneste par år intensivt arbejdet med en udvikling af driften i afdelingen. Derfor søger vi nu en IT-driftsmedarbejder - med speciale i infrastruktur, til et spændende agilt og ambitiøst team, der understøtter udviklingen, servicen og den partnerskabsorganisering der kendetegner afdelingens arbejdsmåde. En indsats der bygger på at kunne fungere og virke på tværs.

Dine kompetencer
Vi er på udkig efter en medarbejder der har erfaring med moderne applikationsdrift og tilhørende IT-infrastruktur. Det er vigtigt, at man formår at skabe et fagligt overblik og kan formidle det komplekse IT og tilhørende teknologi til samarbejdspartnere – med eller uden tekniske forudsætninger.

Digitalisering, It og Indkøb er i stadig udvikling, du skal derfor kunne agere på tværs af afdelingens områder, hvor der ikke er snævre faggrænser. Afdelingen arbejder proces- og relationsorienteret og du vil derfor skulle være indstillet på et forpligtigende samspil med og i de andre fagområder, der er i afdelingen.

Om stillingen
Som IT-driftsmedarbejder kommer du til at arbejde med drift, udvikling og vedligehold af kommunens netværk og dets trådløse miljø, drift og vedligehold af eksisterende samt kommende systemer herunder monitorering, sikring af at der ikke opbygges teknisk gæld, automatisering, indgå i en vagtordning, incident- og brugerhåndtering samt support på flere niveauer. Vi ser derfor det som en vigtig forudsætning – at du kan tale brugerens sprog.

Vores systemer ligger fordelt på Office 365-, VMware-, Citrix- og Windows platform, der drives i tæt samarbejde med vores leverandører.

Derudover er det nødvendigt, at du kan arbejde struktureret, analytisk og overholde tidsfrister, så kommunens samlede driftsafvikling og support bliver gevinstgivende. Som ny kollega får du til opgave både at skabe og udbygge de dialogbaserede samarbejdsrelationer samt de arbejdsmæssige processer, der gør det muligt.

Opgaverne vil være på tværs af afdelingen og man vil derfor også indgå i en telefonsupport – dog med hovedarbejdsområde på infrastruktur i driften. Du får et tæt samspil med din koordinator og leder, da arbejdet er en vigtig del af kommunens samlede driftsplatform.

For at løse disse opgaver, forventer vi, at du

 • kender til en nutidig It-platform
 • arbejder selvstændigt med alt netværk
 • er sikkerhedsorienteret og ansvarsfuld
 • kan arbejde selvstændigt, proaktivt og målrettet i opgaveløsningen
 • er imødekommende og serviceorienteret – på alle niveauer i samarbejdet med brugerne
 • har lyst og evne til udarbejdelse af dokumentation
 • har en relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring.

Vi tilbyder
Et udfordrende job i en afdeling med 15 engagerede kolleger. Herudover får du med garanti:
 • Spændende opgaver, hvor du skal bringe dine kompetencer i spil
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En stor samarbejdsflade i kommunen som helhed
 • Mulighed for at præge dit job og udviklingen af dit fagområde.
Generelt lægger vi vægt på kompetenceudvikling og deltager derfor i de kursus- og uddannelsesaktiviteter, der er brug for, for at løse opgaverne inden for et område i udvikling.

Yderligere oplysninger
Dit faste arbejdssted er rådhuset i Aabybro. Da du skal rundt på kommunens arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.
Vil du vide mere om stillingen som IT-driftsmedarbejder kan du kontakte leder Morten Hedegaard på telefon 41 91 20 11.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelserne sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Der er tale om en fast stilling på fuld tid og med tiltrædelse senest den 1. marts 2021.

Frister
Vi forventer at gennemføre samtaler den 20 – 21. januar 2021.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. januar 2021 klokken 12.00.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.