Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret IT-System Architect til systemautomatisering, -integration og support

Motiveres du af at gøre en forskel og har du et nysgerrigt og åbent sind?  Og har du en positiv, energisk og team-orienteret tilgang mod en professionel optimeret opgaveløsning? Brænder du samtidig for IT og har solid erfaring med AX – så bør du læse videre herunder!

For vores kunde, Svendsen Sport A/S, søger AMBIZZION den rette kandidat til en nyoprettet stilling som den IT-System Architect Manager, der kan bidrage til udvikling og drift af virksomhedens IT-systemer og være medvirkende til indfrielsen af Svendsen Sport’s ambition om at være den ledende leverandør – ”Preferred Partner” – af fritidsfiskeudstyr til det globale detailmarked. Stillingen har reference til firmaets Group IT-Manager.

Som IT-System Architect vil du indgå i et mindre team, der varetager den daglige drift af vores interne systemer af Microsoft Dynamics AX 4.0, integrationen mellem AX og andre kritiske systemer så som VMS, webapplikationer mfl. Svendsen Sport har eget driftscenter, hvorfra alt support udgår.

Du vil få mulighed for at medvirke til design, implementering og vedligehold af nuværende og fremtidige IT-løsninger både lokalt og cloud-baseret.

Væsentlige opgaver

 • Automatisering af forretningsgange i AX
 • Import af stamdata fra forskellige kilder både i løbende drift og ad hoc
 • Integration med andre systemer som fx EDI-løsninger med kunder, PIM-system, webshop
 • Udvikling og vedligehold af procedurer og beskrivelser for anvendelse af funktioner centreret omkring AX
 • Test af nye programfunktioner samt udarbejdelse af vejledninger til disse.
 • Administration af brugere og rettigheder.
 • Projektarbejde i forbindelse med eCommerce og EDI

Forventningerne til dit erfaringsgrundlag

 • Solid erfaring med funktionaliteten i Microsoft AX 4.0 eller AX 2009 og gerne erfaring med programmering
 • Administration af MS Exchange samt MS SQL-servere
 • Erfaring med AD, GPO, DHCP, DNS.
 • Superbruger af Windows 10, Office 365

Du kommer med relevant en uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. IT-supporter, datamatiker, IT-teknolog, datateknikker eller tilsvarende – gerne suppleret med praktisk erhvervserfaring fra lignende job. Sprogligt begår du dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

På det personlige plan er du ambitiøs og gør gerne en ekstra indsats for at levere de optimale løsninger. Du er hurtig til at danne dig overblik over systemsammenhænge uden at tabe overblikket. Du besidder samtidig en stærk lyst til fortsat at udvikle dine kompetencer og supportere alle dine kolleger gennem vidensdeling.

Tilbuddet til dig

 • et uformelt miljø med passionerede og fagligt kompetente kolleger
 • en ambitiøs og innovativ kultur med stor fokus på kvalitet, kunder og proaktiv handling
 • konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer

Derudover bliver du en del af en international organisation med stærke mærkevarer I en velkonsolideret virksomhed, hvor en positiv og energisk tilgang vil give dig et solidt grundlag for spændende udfordringer og muligheder for personlig udvikling.

Svendsen Sport

Svendsen Sport A/S, som blev grundlagt af Lars Erik Svendsen i 1977, er i dag blandt Europas største fiskegrejsproducenter og fra hovedkontoret i Gadstrup syd for Roskilde styres virksomhedens salgskontorer i 10 europæiske lande, som foruden Danmark tæller Norge, Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Holland, Polen, Tjekkiet og Ungarn. Virksomhedens produkter er distribueret globalt til mere end 4.500 forhandlere

Svendsen Sport råder over højt profilerede mærkevarer såsom Savage Gear, Prologic, Okuma, Scierra, Ron Thompson, Imax med flere, og med ca. 170 ansatte og en stab af dedikerede produktudviklere og testfiskere er virksomheden konstant på forkant med udviklingen indenfor grejbranchen.

En kraftig organisk vækst i de foregående år fik i 2015 danske Maj Invest Equity til at slå krogen i lystfiskeselskabet, således at Maj Invest i dag sidder på 85 pct. af Svendsen Sport. De resterende 15 pct. ejer Lars Erik Svendsen. Nettoomsætningen rundede i 2019 kr. 430 mio.

Interesseret

Upload din ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Ring meget gerne til AMBIZZION, Kim Rune Larsen 2010 5858 eller Lars Bøgelund 6037 5723, såfremt du ønsker yderligere oplysninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.