Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret koordinator søges til barselsvikariat i Helsingør

Brænder du for at flere med psykisk sårbarhed står stærkere i hverdagen? Vil du være med til at skabe lokal sammenhængskraft i Helsingør og ny viden? Har du erfaring med frivilligkoordinering, og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver? Så søg stillingen som koordinator i vores forskningsprojekt, og vær med til at forandre Helsingør. Stillingen er tidsbegrænset, da det er et barselsvikariat.

Vi leder efter dig, der har dokumenteret erfaring med frivilligkoordinering, og som før har prøvet at stå som bindeled mellem civilsamfund og kommune. Vi er i gang med at forske i effekten af et 10-ugers gruppeforløb, der ledes af frivillige peers og gennemføres i et samarbejde mellem Peer Partnerskabet og Helsingør Kommune. Som lokal koordinator vil du stå for at sikre gode rekrutteringsveje til forskningsindsatsen, og samarbejde med de frivillige om at gennemføre gruppeforløb og følgeskab.

Peer-støtte er støtte mellem to eller flere personer, der forbindes af erfaringer med psykisk sårbarhed. I denne stilling er dine levede erfaringer derfor et vigtigt plus.

Ud over Helsingør, gennemføres forskningen også i København og Fredericia. Du vil blive en del af et team med en koordinator i hver by. Vi har et tæt samarbejde på tværs, og løfter i flok. Derudover vil du have et dagligt samarbejde med de engagerede frivillige peers og medarbejdere fra social- og beskæftigelsesområdet i Helsingør Kommune.

Du vil få sparring fra Peer-Partnerskabets landssekretariat i København, der har din ryg i hverdagen. Derudover står landssekretariatet for den overordnede koordinering på tværs af de tre byer, uddannelse af frivillige samt udvikling og drift at projektets aktiviteter.

Det er vigtigt, at du som lokal koordinator, er lige netop lokal, og gennem dit kendskab til Helsingør og omegn kan styrke det allerede gode samarbejde med både kommune og lokalsamfund, samt styrke den lokale forankring af vores aktiviteter i Helsingør, ved at skabe kontakt til nye samarbejdspartnere.

Vi sikrer en god overlevering fra den nuværende koordinatorer til dig, så du kommer godt i gang.

Læs mere om Peer-Partnerskabet og kræfterne bag, i bunden af opslaget.

Som lokalkoordinator vil du få ansvar for at:

 • Direkte eller indirekte at rekruttere deltagere til forskningsprojektet. En stor del af rekrutteringen sker ved at sikre at vores samarbejdspartnere, har de informationer de har brug for.
 • Afvikle introduktionsmøder, hvor interesserede kan få mere information om forskningsprojektet og peer-gruppeforløbet. Dertil håndtering af spørgsmål og tilsagn i forbindelse med forskningen.
 • Lede og rekruttere frivillige peers samt være tovholder for gruppen af frivillige, herunder skabe gode rammer med løbende sparring, sociale arrangementer og støtte.
 • Sikre at de frivillige kan gennemføre peer-gruppeforløb og følgeskab ved at tilrettelægge og koordinere aktiviteter samt være backup ved sygdom.
 • Opbygge og vedligeholde gode samarbejdsrelationer lokalt i kommune og foreningsliv med henblik på at styrke rekruttering og det offentlige-civile samarbejde.
 • Formidle kendskab til projektet lokalt både skriftligt og mundtligt til de forskellige målgrupper i lokalområdet.
 • Indgå i det nationale samarbejde med de andre koordinatorer, landssekretariatet og forskerne.

Vi søger en kollega, der:

 • Vil noget med Helsingør – i samarbejde med de frivillige peers og andre lokale aktører.
 • Er relativt nyuddannet som kandidat, professionsbachelor eller har anden socialfaglig uddannelse.
 • Har dokumenteret erfaring med ledelse og koordination af frivillige.
 • Det er en fordel selv at have haft psykisk sårbarhed inde på livet, og være nået dertil, hvor du ved, at vi ikke kan løse hinandens problemer, men vi kan støtte hinanden. Alternativt er du pårørende, eller har samarbejdet med psykisk sårbare før.
 • Er troværdig og god til at rekruttere deltagere til aktiviteter.
 • Har let ved at danne netværk, indgå i mangfoldige relationer og møde mennesker i øjenhøjde.
 • Har lokalkendskab til Helsingør-området.
 • Trives med distanceledelse og stor handlefrihed.
 • Har respekt for de krav til ensartethed, der ligger i at gennemføre et forskningsprojekt i flere forskellige byer.
 • Er stærk organisatorisk, evner overblik og prioritering i den daglige drift.
 • Er en stærk kommunikator.
 • Er udadvendt og opsøgende, og kan formidle projektet bredt lokalt.

Vi tilbyder:

Som koordinator i projektet vil du indgå i et spændende og unikt forskningsprojekt, hvor levede erfaringer, frivillighed og forskning er nogle af nøgleordene. Du vil være med helt i front af det offentlige civile-samarbejde, hvor dine opgaver er med til at skabe nye muligheder for både indsatser og borgere.

Lokalt vil du i høj grad være med til at forme rammerne for aktiviteterne med dine ideer. Vi forestiller os, at du arbejder tæt sammen med lokale foreninger, grupper og lokale nøglepersoner.

Du vil få arbejdsplads i headspace Helsingør, der også arbejder med frivillighed:

 • headspace Helsingør, Lundegade 17, 3000 Helsingør

Som lokalkoordinator vil du dagligt/ugentligt sparre med de to andre lokalekoordinatorer og landssekretariatet. Vi kommer også ud til dig, når det er nødvendigt.

Arbejdstiden er 31 t/uge, primært i dagtimerne, men der må påregnes enkelte sene eftermiddage, aftener/weekender efter aftale.

Tiltrædelse 1. februar 2021. Stillingen er tidsbegrænset til 30. oktober 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold dine kvalifikationer inden for den givne lønramme i projektets fondsbevilling.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen sendes til job@detsocialenetvaerk.dk inden den fredag den 27. november 2020 kl. 12.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV og anden relevant information. Send os dog ikke karakterer og eksamensbeviser.

Der afholdes samtaler i start/midt december.

Interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte national koordinator Marie Vester Koch, på
telefon 2597 1501.

Baggrund

Peer-Partnerskabet er dannet af Det Sociale Netværk og SIND, og skal fra 2019-2022 gennemføre projekt ’Håb og Selvbestemmelse i hverdagslivet’.

Projektet er støttet af VELUX FONDEN, og skal sikre at flere mennesker med psykiske udfordringer lever et godt og meningsfuldt hverdagsliv, og føler sig som en del af deres lokalsamfund. Projektet gennemføres i samarbejde med de tre kommuner København, Helsingør og Fredericia.

Det Sociale Netværk arbejder for at være en stærk stemme og skabe bedre vilkår for psykisk sårbare og deres pårørende, og at samfundet i stigende grad fokuserer, inkluderer og accepterer psykisk sårbare. Det Sociale Netværk driver bl.a. headspace, der er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år.

SIND arbejder for at sikre at sindslidende og deres pårørende inden for samfundets rammer, skal kunne udleve deres drømme og realisere et godt liv. Sindslidelse er en fælles udfordring for de sindslidende, de pårørende og de professionelle. SIND arbejder for at samle disse grupper i et fælles arbejde.

Læs mere på www.peerpartnerskabet.dk

Se også LinkedIn https://www.linkedin.com/company/peerpartnerskabet


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.